20 / 04 / 2024

GROHE'ye 4 ödül!

GROHE'ye 4 ödül!

Banyo ve mutfak tasarımında kendini mükemmeliyete adayan GROHE, hem tüketiciler hem de uzmanlar tarafından takdir edilen ilham verici ürünleriyle 4 farklı organizasyondan toplam 9 ödülle döndü.



Sofistike tasarımıyla dünyanın dört bir yanındaki tasarım meraklılarını cezbeden GROHE ürünleri, küresel düzeyde en ünlü ödülleri toplamaya devam ediyor. GROHE, son yıllarda kazandığı 230’un üzerinde ödülden oluşan geniş koleksiyonunu, bu yıl içerisinde Red Dot Tasarım Ödülü, iF Ürün Tasarım Ödülü, Yeşil İyi Tasarımlar Ödülleri ve İkonik Ödüller: İç Mekanlarda İnovasyon organizasyonlarından elde ettiği 9 ödül ile daha da zenginleştirdi. GROHE’ye başarıyı getiren Bluetooth Aquatunes hoparlör, Grohterm 800 termostatik batarya, Rainshower® F-Series 40" AQUASYMPHONY tepe duşu ve Essence batarya serisi gibi ürünler, markanın temel değerlerinden biri olan kusursuz tasarım odağını vurguluyor. Bu felsefe, tüm banyo ve mutfak dekorlarına farklı bir tarz hissi kazandıran eşsiz ürünler yaratılmasında önemli rol oynuyor.


Red Dot Tasarım Ödülü: GROHE’ye iki ödül birden

Bu yılın Red Dot Tasarım Ödülü’nü kazananlar arasında, yaklaşık 40 kişiden oluşan jüri heyetini inovasyon derecesi, biçimsel kalitesi ve çevre ile uyumuyla etkilemeyi başaran iki farklı GROHE ürünü bulunuyor. GROHE’nin ödüllü Bluetooth Aquatunes hoparlörü ve Grohterm 800 termostatik bataryası özel bir duş deneyimine katkıda bulunuyor. Şık tasarımıyla dikkat çeken kablosuz Aquatunes hoparlör sayesinde kullanıcılar en sevdikleri ezgileri duştayken de dinleyebiliyor. Grohtherm 800 ise küçültülmüş ve ergonomik tasarımı ile öne çıkıyor. Bu özellikler, duş sırasında konfor, rahatlık ve güvenlik düzeyini en üst seviyeye çıkarmayı sağlıyor.


iF Ürün Tasarım Ödülü: Uluslararası tasarımcıların takdiri

GROHE, iF Ürün Tasarım Ödülleri’nden de iki ödülle döndü. Popüler klasik Essence batarya yelpazesinin yeniden yorumlanmış daha ince versiyonu, iF etiketini taşımaya hak kazandı. Tam anlamıyla lüks bir duş deneyimi yaratmak üzere suyu ışık ile harmanlayan GROHE Rainshower® F-Series 40" AQUASYMPHONY tepe duşu ise aynı ayrıcalığı elde eden ikinci GROHE ürünü oldu.


İkonik Ödüller: İç Mekanlarda İnovasyon - Üç yeni ürün

GROHE, İkonik Ödüller: İç Mekanlarda İnovasyon ödüllerinde üç ürünüyle ilgi odağı oldu. Yenilikçi ve kullanışlı joystick kumanda kolu ile öne çıkan, kübik tasarımlı Eurocube Joy batarya yelpazesi iç mekan inovasyonunun en iyi örnekleri arasında yerini aldı. Essence bataryaları ve Aquatunes duş hoparlörü ise, İkonik Ödüller jürisinin de takdirini kazanan diğer iki GROHE ürünü oldu.


Yeşil İyi Tasarım Ödülleri: Sürdürülebilirliğe odaklanmak

GROHE, kısa süre önce iki mutfak bataryası ile jüri üyelerinden bir kez daha övgü almayı başardı. Hem Essence hem de Minta Touch, ürünleri tasarım ve tarzlarının yanı sıra enerji verimliliği, çevre dostu özelliği ve kaynakların kullanılmasına yaptığı katkı ile değerlendiren “Yeşil İyi Tasarım” ödülüne layık görüldü. İki GROHE ürünü de, geliştirme ve üretimden günlük kullanım ve tüketim sonrası yönetime kadar uzanan tüm yaşam döngüleri boyunca devam eden güçlü sürdürülebilirlik profilleri ile jüri üyelerini etkiledi.


Geri Dön