26 / 04 / 2024

Grossmall AVM, Siirt'in ilk AVM'si olarak 7 Aralık'ta açılıyor!

 Grossmall AVM, Siirt'in ilk AVM'si olarak 7 Aralık'ta açılıyor!

Siirt, alışveriş merkezi ile tanışıyor. 56 mağazası bulunan GROSSMALL AVM ile Siirt’te yeni bir yaşam başlıyor.



Siirt’in ilk alışveriş merkezi Grossmall, 7 Aralık Cuma  günü  kapılarını açmaya hazırlanıyor. Kiralaması KDM  Alışveriş   Merkezleri  Kiralama  ve Yönetim  Danışmanlık şirketi tarafından yapılan Grossmall’da yerli ve yabancı toplam 56 mağaza bulunuyor. 3 katlı alışveriş merkezi toplam 11 bin m2’lik kiralanabilir alana sahip.


LCW ,Vodafone ,Burger, Sbarro,Odabaşı  Restoran ,Turkcell,Miss poem ,Rodi Mood  ,Çocuk  eğlence  merkezi  playnet ,Mavi ,Hayal dünyası  oyuncak ,Damat,chicco  ,5  salonlu  Grossmall Sinema , 6 hatlı  Bowling salonu   ,Flo  gibi  ünlü   markalar  Grossmall alışveriş  merkezinde yer  alacak  bazı  markalardır .


Yatırımcı Billoris A.Ş….

Yatırımcı Billoris A.Ş.  tarafından hayata geçirilen Grossmall, şehrin tam merkezinde yer alıyor. Valililik ve belediye binası ile komşu olan Grossmall, Siirt Üniversitesi’ne ve öğrenci yurtlarına ise sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesinde. Dört tarafı cadde ile çevrili olan alışveriş merkezi, Siirt’in tüm sosyal yaşam alternatiflerini de değiştirecek.30 milyon dolarlık yatırım ile  gerçekleşen  Grossmall  alışveriş  merkezinde  toplam  500  kişi  çalışacaktır.


İlk sinema salonu, ilk çocuk eğlence merkezi…

Grossmall ile Siirt’te yeni bir sosyal yaşam ve eğlence alanları oluşacak.  Şehrin ilk bowling salonu, ilk sinema salonu, ilk çocuk eğlence merkezi, Grossmall ile birlikte gelecek. Ayrıca Grossmall ile birlikte Siirtliler pek çok yeni marka ile tanışacak.


Kadın nüfus fazla…

Siirt, 303 bin 622 nüfus sayısıyla Türkiye toplam nüfusunun yüzde 4,13’ünü barındırıyor. Nüfusun 203 bin 283’ü kadın nüfus olarak karşımıza çıkıyor.



Geri Dön