17 / 04 / 2024

GS Store ve Fenerium ortak mağaza açacak

GS Store ve Fenerium ortak mağaza açacak

İki kulübün yöneticileri, Fenerium ile GS Store'un ortak mağaza açması konusunda görüşmelere başladı



Sarı lacivertli yönetici Abdullah Kiğılı, "Bu mağazalarda sadece F.Bahçe ve G.Saray'ın değil, diğer kulüplerin de lisanslı ürünlerinin de satılmasını planlıyoruz" dedi.

EZELİ rakipler F.Bahçe ile G.Saray, çoğu kişinin `mümkün değil, kesinlikle olmaz' dediği bir projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladı. İki kulüp, lisanslı ürünlerini satan Fenerium ile GS Store'un ortak mağaza açmaları konusunda görüşmelere başladı.
İlk olarak Fenerbahçe'nin Fenerium'dan sorumlu yöneticisi Abdullah Kiğılı'nın ortaya attığı bu fikre, geçtiğimiz pazartesi günü Hürriyet'i ziyaret eden Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile başkan yardımcısı Yiğit Şardan ve yönetici Murat Yalçındağ da destek vermişti. Polat ve Şardan, "Üzerinde düşünülmesi gereken bir proje" değerlendirmesini yapmıştı.
Projenin fikir babası Abdullah Kiğılı, dün konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray Kulübü yöneticileriyle konuyu görüştüklerini ifade eden Kiğılı, şunları söyledi:
Beşiktaş'la da görüşecekler
"Bu fikri ortaya attığımızda, sadece Galatasaray ile ortaklık kuralım, diye düşünmedik. Kuracağımız mağazada diğer tüm takımların da lisanslı ürünleri satılacak. Bu proje birçok açıdan kulüplere büyük fayda getirecek. Birincisi, rakip taraftarlar birbirlerine yakınlaşacak, ikincisi kulüplerin mağaza işletme masrafları azalacak.
Masraflar bölüşülecek
Şu an kulüplerin tek başına karşılamak zorunda kaldığı dükkan kirası, elektrik, su ve personel giderleri gibi masrafları bölüşülecek. Galatasaray yöneticileri projeyi olumlu karşıladıklarını ifade ettiler. Konuyu en kısa sürede Beşiktaş ve diğer kulüplerin yöneticileriyle de görüşeceğiz. Bu mağazalarda ayrıca milli takımın ürünleri de satılabilir."
Hürriyet


Geri Dön