26 / 04 / 2024

Gül Düğün Salonu aylık 25 bin TL'ye kiraya çıkıyor! İhalesi 31 Temmuz'da!

Gül Düğün Salonu aylık 25 bin TL'ye kiraya çıkıyor! İhalesi 31 Temmuz'da!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, lokanta düğün salonu ve toplantı salonu olarak kullanılan Gül Salonu'nu kiraya çıkıyor. Aylık 25 bin TL'den kiralanacak olan salonun ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak.



Bağcılar Belediye Başkanlığı; Yeni Mahalle, Dökümcüler Caddesi, No: 8 adresinde bulunan Halk Sarayı içerisindeki Gül Salonu'nun (Lokanta, Düğün ve Toplantı Salonu) kiraya verilmesini ihaleye çıkarıyor. İhalesi, 31 Temmuz'da saat 10.00'da gerçekleştirilecek. 


Gül Salonu'nun aylık kirası 25 bin TL olarak belirlendi. Kapalı teklif şeklinde gerçekleştirilecek ihale; Bağcılar Belediye Başkanlığı Encümen Salonu'nda yapılacak. 


İHALE İLANI:


2886 DİK. BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 490376


BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


TAŞINMAZ KİRAYA VERİLMESİ İLANI


İhale Konusu :    Taşınmaz Kiralanması (Yeni Mahalle, Dökümcüler Caddesi, No: 8 Adresinde bulunan Halk Sarayı içerisindeki Gül Salonunun Kiraya Verilmesi)


İhale Tarih ve Saati :    31.07.2014/ 10:00


İlgili Müdürlük / Birim :    Plan ve Proje Müdürlüğü


İlgili Adres :    Bağcılar Belediye Başkanlığı, Plan ve Proje Müdürlüğü, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi, No:l Bağcılar/ İSTANBUL


İlgili Telefon :    0212 410 06 35


İlgili Fax :    0212 410 06 14


İlgili E-Posta :    Planproje(5),bascilar.bel.tr


İhalenin Yapılacağı Yer :    Bağcılar Belediye Başkanlığı Encümen Salonu


İhale Türü :    Taşınmaz Kiraya Verilmesi


İhale Usulü :    Kapalı Teklif (2886 sayılı Kanunun 36.Maddesi)


Niteliği ve Miktarı :    Bina / Halk Sarayı - Gül salonu (Lokanta, Düğün ve Toplantı Salonu)


Hizmetin Yapılacağı Yer /    Yeni Mahalle, Dökümcüler Caddesi, No: 8 Bağcılar /


Teslim Yeri :    İSTANBUL


İlan Metni :    1) Encümen Kayıt No : 3880 2) Taşınmaza Dair Bilgiler : a) İli : İstanbul b) İlçesi : Bağcılar c) Mahallesi : Yeni Mahalle d) Cinsi : Bina / Halk Sarayı e) Pafta : -f) Ada: 3180 g) Parsel : 7 h) Otopark : Yok 3) Adres : Bağcılar İlçesi, Yeni Mahalle, Dökümcüler Caddesi, No: 8 4) Aylık Muhammen Kira Bedeli : 25.000,00 TL + KDV 5) Geçici Teminat: 9.000,00 TL + KDV 6) İhale İştirak Teminatı : 100.000,00 TL 7) Harçlar ve Vergiler : Her Türlü Harç ve vergiler alıcıya aittir. 8) İhale Tarihi ve Saati : 31.07.2014 / 10:00 9) İhalenin Yapılacağı Yer : Bağcılar Belediye Başkanlığı Encümen Salonu 10) İhale Usulü : Kapalı Teklif (2886 sayılı Kanunun 36.Maddesi) 11) İhale Şartnamesi : Plan ve Proje Müdürlüğünden tmin edilebilir veya aynı yerde görülebilir. Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi, No:l Bağcılar / İSTANBUL 12) Şartname Bedeli : 250,00 TL + KDV 13) İhaleye Katılmak İsteyenlerden İstenen Belgeler :


a) Nufüs cüzdan sureti ve ikametgah belgesi yada T.C. kimlik numarasını ihtiva eden "Nufüs Cüzdanı"


b) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen geçici teminat


c) Vekaleten katılınması halinde Noter tastikli Vekaletname


d) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren ihale tarihi itibariyle son bir yıl içerisinde düzenlenmiş noter tastikli imza sirküleri (Tüzel Kişiler)


e) Mevzuat gereği tüzel kişiliğin sizciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, İhale tarihi itibariyle son bir yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Tüzel Kişiler) Yabancı istekliler için Türkiye'de gayrimenkul edinilmesine ilişkin kanuni şartları taşımak ve Türkiye'de adres beyanı Ortak katılım olması halinde Ortaklik Beyannamesi Gayrimenkul satın alınmasına ilişkin Ticaret Sicilinden alınmış yetki belgesi (Tüzel Kişiler) Yabancı isteklilerin sunacakları yurtdışında düzenlenmiş her türlü belgenin Türkiye Cumhuriyeti konsolosluklarınca tasdik edilmiş veya apostil şerhini havi olması gerekmektedir.


14) Nüfus Cüzdan sureti ve ikametgâh getirmeyen gerçek kişiler, kimlik paylaşım sistemi kayıtlarının teyidi için ihale saatinden önce Plan ve Proje Müdürlüğüne (Bağcılar Belediye Başkanlığı, Plan ve Proje Müdürlüğü, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi, No:l Bağcılar / İSTANBUL ) başvurmaları gerekmektedir.


15) İhaleye katılmak isteyenlerin, ihale saatinden önce ihale şartnamesini incelemeleri ve tekliflerini de şartnamede belirtilen şartlar çerçevesinde vermeleri gerekmektedir.


ikinci İhale ihalenin Yapılmaması, istekli Olmaması ve Komisyonca verilen tekliflerin yeterli bulunmaması halinde İkinci İhale; 14/08/2014 Perşembe Saat; 10:00'da yapılacaktır.


Üçüncü ihale ihalenin Yapılmaması, istekli Olmaması ve Komisyonca verilen tekliflerin yeterli bulunmaması halinde Üçüncü İhale; 28/08/2014 Perşembe Saat;10:00'da yapılacaktır.


İhale ilanını görüntülemek için tıklayın

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com

Geri Dön