25 / 04 / 2024

Gül İnşaat Ambarlı Liman Park!

Gül İnşaat Ambarlı Liman Park!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Liman Park

Lokasyon olarak; İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü-Yakuplu'da Ambarlı Limanı'nın hemen yanında hayata geçirilen Gül İnşaat Ambarlı Liman Park projesinin ilk katında restoranlar yer alacak. Projede satışlar devam ediyor...



Ofis fiyatlarının 99 bin dolardan başlangıç gösterdiği  Gül İnşaat  Ambarlı  Liman Park  projesi, Gül İnşaat projesi olarak hayata geçiriliyor. 


İçerisinde yalnızca nakliye ve gümrükçülerin kullanacağı bir gümrük binası da bulunacak olan Ambarlı Limanpark'ın İlk 5 katı antrepo, üç katı ofis olarak planlandı.


9 katlı tek blok halinde inşa edilen Liman Park Beylikdüzü'nün inşaat çalışmaları başladı.  Projenin ilk katında restoranlar yer alacak.


Gül İnşaat Ambarlı Liman Park!


Gül İnşaat Ambarlı Liman Park, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü-Yakuplu'da Ambarlı Limanı'nın hemen yanında inşa ediliyor. 


Ambarlı Liman Park'ta; ofis sahibi olmak isteyenler için yüzde 50 peşinat sonrasında firma bünyesinde faizsiz 12 aya kadar taksitlendirme avantajı sunuluyor.


13 adet ofisin satış sürecine başlanan Gül İnşaat Ambarlı Liman Park projesi içerisinde yer alan ofisler 2015 yılı içerisinde teslim edilecek. 


Gül İnşaat Ambarlı Liman Park telefon: 0533 374 10 06 

Web: www.gultasinsaat.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön