25 / 04 / 2024

Gül İnşaat Ambarlı Limanpark projesi!

 Gül İnşaat Ambarlı Limanpark projesi!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Liman Park

Gül İnşaat Ambarlı Limanpark projesi içerisinde yer alan ofislerin alanları 33 metrekareden başlayıp, 86 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan ofislerin 2015 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...



İnşaat çalışmalarına başlanan Gül İnşaat Ambarlı Limanpark projesi, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü-Yakuplu'da Ambarlı Limanı'nın yanında inşa ediliyor.


Ofis fiyatlarının 99 bin dolardan başlayarak, 216 bin 500 dolara kadar yükseliyor.  Ambarlı  Liman Park  projesi,  Gül İnşaat  tarafından yaşama geçiriliyor. 


Firma bünyesinde yüzde 50 peşinatla 12 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sağlanan Gül İnşaat Ambarlı Limanpark projesi kapsamında 7.kattaki 13 adet ofisin satışa başlandı. 


 Gül İnşaat Ambarlı Limanpark projesi!


Teslimlere 2015 yılı içerisinde başlanması planlanan Ambarlı Limanpark Beylikdüzü projesi ilk 5 katı antrepo, üç katı ofis kullanımlı olarak tasarlandı.


İçerisinde nakliye ve gümrükçüler için bir gümrük binasının yer alacağı Gül İnşaat Ambarlı Limanpark projesi içerisinde bulunan ofisler 33 metrekare ile 86 metrekare arasında alanlara sahip. 


Gül İnşaat Ambarlı Limanpark projesi satış ofisi

Tel: 0212 574 00 31

Web: www.gultasinsaat.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön