24 / 04 / 2024

Gül inşaat Kavaklı Konakları projesi!

Gül inşaat Kavaklı Konakları projesi!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Kavaklı Konakları

Gül inşaat Kavaklı Konakları projesi, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde yükseliyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana gelen projece 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...



Gül inşaat Kavaklı Konakları projesi,  Gül İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Satışların devam ettiği Beylikdüzü Kavaklı Konakları ne zaman teslim sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor. 


Dairelerin  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Beylikduzu Kavaklı Konakları'nda toplam 276 adet daire yer alıyor. Proje 17 bloktan meydana geliyor. 


20 bin 600 metrekare alan üzerinde yükselen Gül inşaat Kavaklı Konakları projesi, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde inşa ediliyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler için 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanıyor. 


Gül inşaat Kavaklı Konakları projesi!


Yakuplu Kavaklı Konakları nerede?

Beylikdüzü Kavaklı Konakları adres bilgileri: Kavaklı mah. Kavaklı cad. No:4 Beylikdüzü-İstanbul


Gül inşaat Kavaklı Konakları projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 326 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede; sauna, buhar banyosu, yürüyüş yolları, spor alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness merkezi gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Telefon: 0212 876 29 00

Web adresi: www.gulyapi.eu

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön