19 / 04 / 2024

Gül İnşaat 'tan sıfır faizle konut fırsatı!

Gül İnşaat 'tan sıfır faizle konut fırsatı!

Bugüne kadar birçok prestijli projeye imza atan Gül Inşaat, Güneşli"nin en değerli arazisinde, 120 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği konut ve alışveriş merkezinden oluşan yeni projesinin satışlarına başladı



Bugüne kadar birçok prestijli projeye imza atan Gül Inşaat, Güneşli"nin en değerli arazisinde, 120 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği konut ve alışveriş merkezinden oluşan yeni projesinin satışlarına başladı. Skyport, Perla Vista, Loca, Metroport, Rose Marine, Otoport, Fly Inn, Colorist, Yeşilköy Konakları gibi birçok prestijli konut ve AVM ile inşaat sektöründe ilklere imza atan Gül İnşaat, Güneşli"nin en güzel lokasyonuna sahip bölgesinde 25 bin metrekarelik bir arazide toplam 300 konut ve 90 mağazadan oluşan Güneşli Park"ı satışa sunuyor.

Yapımı yeni başlayacak olan ve 2012 yılının Eylül ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan Güneşli Park"ta, 1+1"den 5+1"e, çatı dubleksten bahçe dubleksine kadar 8 farklı daire seçeneği bulunuyor. Metrekare fiyatları 2 bin 200 TL"den başlayacak projede büyüklükleri 70 metrekareden 300 metrekareye kadar, 4 blokta 300 adet daire sahiplerini bekliyor. Basın toplantısında konuşan Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, Güneşli Park"ta ev almak isteyenlerin, kasım ayının sonuna kadar geçerli olan tanıtım fiyatı üzerinden, yüzde 25 peşinatla 36 ay sıfır faizle ev sahibi olabileceklerini belirtti. Projeye 120 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade eden Gül, œGüneşli Park, çevresinde birçok önemli sanayi ve finans kuruluşu bulunan, bir milyon nüfuslu Güneşli bölgesinin, kaliteli konut ihtiyacına hitap ediyor. Yatırımcılar için de ana caddeye cepheli 90 mağaza bulunmakta dedi. Ali Gül, projede 2 bin metrekarelik hipermarketten, 2 bin 300 metrekarelik teknomarketten ve 2 bin 700 metrekarelik spor merkezinden de faydalanabilineceğini söyledi.

Proje hakkında bilgi veren Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın ise, Güneşli Park"ın güvenlik sistemlerinden teknolojik altyapısına kadar üstün nitelikli bir donanıma sahip olmasının yanı sıra, sosyal olanaklarıyla da modern yaşamın tüm gereksinimlerini de karşıladığını belirtti. Gül İnşaat"ın, Güneşli"de hayata geçireceği Güneşli Park"ta bütün daireler gün ışığından maksimum faydalanmak üzere tasarlandı. Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın, fuar merkezlerine ve Atatürk Havalimanı"na çok yakın olan Güneşli Park projesinin, özellikle havayolu çalışanları ve kuyum üreticileri tarafından çok talep gördüğünü belirtti. TEM ve E5 çevreyollarının tam ortasında konumlanan proje, trafik çilesi çekmeden yaşamla ilgili her türlü ihtiyacını karşılamak isteyenler için bölgesindeki en modern alternatifleri sunuyor.  
Hürriyet


Geri Dön