19 / 04 / 2024

Gül İnşaat Yonca Villa Park Projesi!

Gül İnşaat Yonca Villa Park Projesi!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Yonca Villa Park

Gül İnşaat Yonca Villa Park Projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. 2016 yılı sonunda teslim edilecek olan proje 32 adet tripleks villadan meydana geliyor.



Yonca Villa Park Konutları  Gül İnşaat  imzası ile inşa ediliyor. Kelebekler Vadisi'nin karşısında olan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Kişiye özel ödeme planı hazırlanabilen Gül İnşaat  Yonca Villa Park  Projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükseliyor. Projede  konutlar 3 katlı, havuzlu ve müstakil 6+2 villa şeklinde tasarlandı.  


Yonca Villa Park Bahçeşehir'de fin hamamı, sauna, balkon, geniş peyzaj alanı ve geniş teras kullanımlı gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. Projenin 2016 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 


Kaba inşaatı tamamlanan Bahçeşehir Yonca Villa Park 'ta fiyatlar 2 milyon TL'den başlıyor, 2 milyon 300 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projede villaların alanları 481 metrekare ile 575 metrekare arasında değişiyor. 


Yonca Villa Park ulaşım: Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Tatarcık Çiftliği Mevkii Cemil Meriç Sokak ( G-3005 Sok.) BAŞAKŞEHİR/İSTANBUL


Satış ofisi adres : Bahçeşehir 2. Kısım Avni Akyol Bulvarı 228/4 Bahçeşehir - İstanbul


Yonca Villa Park iletişim

Tel: (0212) 669 99 90

Web: www.yoncavillapark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön