25 / 04 / 2024

Gül İstanbul Evleri ödeme planı!

Gül İstanbul Evleri ödeme planı!

Firma: Aka Yapı

Proje: Gül İstanbul Evleri

Gül İstanbul Evleri ödeme planı bilgisine göre projedeki daireler banka kredisine uygun olarak satılıyor. Gül İstanbul Evleri projesinin en düşük fiyatı stüdyo daireler için 60 bin liradan başlıyor...




İstanbul Esenyurt'ta konumlandırılan  Gül İstanbul Evleri  projesi  Aka Yapı  girişimi ile yükseliyor. Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde dairelerden meydana gelen Gül İstanbul Evleri ödeme planı'nın ayrıntıları haberimizde yer alıyor. 


2 blok halinde tasarlanan Gül İstanbul Evleri 'nde satış süreci devam ediyor.  750 metrekare inşaat alanına sahip olan projenin blokları 5 katlı olarak yükseliyor. Gül İstanbul Evleri projesinin daire fiyatları şöyle: 


Gül İstanbul Evleri fiyat: 


Stüdyo daireler 60 bin TL ile 70 bin TL arasında,

1+1 daireler 98 bin TL'den,

2+1 daireler 140 bin TL ile 170 bin TL arasında değişim göstererek satılıyor. Gül İstanbul Evleri ödeme planı bilgileri şu şekilde: 



Gül İstanbul Evleri ödeme planı!



Gül İstanbul Evleri ödeme planı: 


Gül İstanbul Evleri ödeme planı 'na göre daire tutarının yüzde 25'lik miktarı peşin olarak ödeniyor, kalan kısım ise banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor.


Gül İstanbul Evleri nerde? 


Gül İstanbul Evleri projesinin ayrıntılı ulaşım bilgisini  0212 423 92 52 numaralı satış ofisini arayarak edinebilirsiniz. 



Telefon: 0212 423 92 52

Web Adresi: www.gulistanbulevleri.com

GülayODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön