16 / 04 / 2024

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları!

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları!

Firma: Gül Yapı - Çebi Yapı - Liv Yapı

Proje: Gülpark Suits Sefaköy

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası ile yükseliyor.



Sefaköy Gül Park Suit ödeme seçenekleri arasında; yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için banka kredisi imkanı veya firma bünyesinde 12 ay vade avantajı yer alıyor. Proje 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketten oluşuyor.


Gül Park Suits Sefaköy fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. İstanbul Küçükçekmece - Sefaköy'de hayata geçirilen proje 5 bin metrekare arsa alanına sahip.


Küçükçekmece Gül Park Suits Evleri hastaneye 500 metre, TEM’e 4.5 kilometre, okula 400 metre, E-5 Karayolu'na, Atatürk Havalimanı’na ve 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre, çevre restoranlara 200 metre uzaklıkta inşa ediliyor.


Daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen Gül Yapı Gül Park Suits'te teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 15 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. 


Gül Park Suits Sefaköy fiyatları!

Teras bahçeleri ve süs havuzları, otopark, hamam, kafeterya, 7/24 özel güvenlik sistemleri, yüzme havuzu, sauna, mağazalar gibi sosyal alanların bulunduğu Gül Park Suits Evleri fiyatları metrekare bazında 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor. 


Gül Park Suits Sefaköy adres: İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Cad. No:1 Küçükçekmece Sefaköy / İstanbul (Polis Karakolu Yanı)


Gülpark Suits Küçükçekmece iletişim

Telefon: 0212 471 0 420

Web: www.gulparksuits.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön