23 / 04 / 2024

Gül Park Yaşam adres bilgileri!

Gül Park Yaşam adres bilgileri!

Firma: Gül Yapı

Proje: Gül Park Yaşam

Gül Park Yaşam adres bilgileri kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Gül Park Yaşam Evleri kapsamında stüdyo, 1+1, 2+1 ve de 3+1 konutlar yer alıyor



Gül Park Yaşam projesi,  Gül Yapı  tarafından İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Esenyurt'ta yükseliyor. Gül Park Yaşam adres bilgileri kapsamında detaylardan önce projeden bahsedelim. 


Gül Park Yaşam Esenyurt projesi 4 bloktan oluşuyor. Projede yer alan bloklar 6 ila 21 kat arasında değişiyor. Önümüzdeki Kasım'da satış çıkacak olan projede 65 ticari ünite ve de 564 konut bulunuyor. 



Gül Park Yaşam Esenyurt satılık konut tipleri stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1'lerden meydana geliyor. Projede yer alan konutların alanları 34 metrekareden başlıyor ve 209 metrekareye kadar yükseliyor. 


35 dönüm arazi alanı üzerinde kurulan Gül Park Yaşam Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme ya da firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor. Gül Yapı  Gül Park Yaşam  teslim tarihi 2015 sonu olarak belirlendi. 


Gül Park Yaşam adres bilgileri!

Gül Park Yaşam adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Esenyurt'ta Media Markt arkasında yer alıyor. 


Gül Park Yaşam iletişim

Telefon: 0212 876 76 61

Web adresi: www.gulyapi.eu


projeye sor



Geri Dön