20 / 04 / 2024

Gül Park Yaşam adres!

Gül Park Yaşam adres!

Firma: Gül Yapı

Proje: Gül Park Yaşam

Gül Park Yaşam adres bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta Gül Yapı tarafından hayata geçirilen projede konutlar beraber ticari alanalra da yer veriliyor...



Gül Park Yaşam adres bilgileri öncesinde projenin genel bilgilerini aktaralım. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ev 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


Esenyurt  Gül Park Yaşam  Evleri, toplam 564 adet konut ve 65 adet ticari alandan oluşuyor.  Gül Yapı  imzası taşıyan proje 35 bin metrekare arsa alanı üzerine konumlandırılıyor.


Gül Yapı Gül Park Yaşam Evleri, 4 blok olarak planlandı. Projedeki dairelerin büyüklükleri 34 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor.


Blok yükseklikleri 6 ve 21 katlı olan Gül Park Yaşam Evleri sahiplerine 2015 yılının sonunda teslim edilecek. Projede sosyal olanaklara da yer veriliyor.


Gül Park Yaşam adres 


Gül Park Yaşam adres bilgileri doğrultusunda proje Beylikdüzü Esenyurt'ta bulunan Media Markt'in arkasında yer alıyor. Projenin ayrıntılı ılaşım bilgileri için iletişim bilgileri şöyle;


Telefon: (0212) 876 76 61

Web adresi: www.gulyapi.eu

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön