24 / 04 / 2024

Gül Park Yaşam örnek daire!

Gül Park Yaşam örnek daire!

Firma: Gül Yapı

Gül Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ya hayata geçirilen Gül Park Yaşam Evleri 564 adet daire ve 60 adet ticari birimden oluşuyor. Gül Park Yaşam örnek daire görselleri haberimizde yer alıyor.



Gül Park Yaşam örnek daire görsellerinden önce kısaca projeden bahsedelim. Toplamda 35 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projede yüzde 1 KDV uygulanıyor.


Satış süreci devam eden Gül Park Yaşam satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 2 etaptan oluşan proje 6 blok halinde yükseliyor.


Daire teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanan Esenyurt Gülpark Yaşam Evleri ödeme seçenekleri arasında 60 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor. Proje E-5 ve Tem Otoyolu'nun yanıbaşında hayata geçiriliyor.


Projenin sosyal imkanları içerisinde ise hamam, kids club, buhar odası, oyun odası, açık-kapalı yüzme havuzu sauna, fitness center, otopark ve basketbol ve voleybol sahaları bulunuyor.


Gül Park Yaşam Esenyurt projesinde daire fiyatları; 1 oda 1 salon dairelerde 200 bin TL ile 240 bin TL, 2 oda 1 salon dairelerde 280 bin TL ile 360 bin TL, 3 oda 1 salon dairelerde ise 460 bin TL ile 480 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Gül Park Yaşam örnek daire!


Gül Park Yaşam örnek daire!


Gül Park Yaşam örnek daire!


Gül Park Yaşam örnek daire!


Gül Park Yaşam örnek daire!



Gülpark Yaşam Evleri nerede?

Adres: Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi No: 5 Esenyurt / İstanbul / Türkiye


Gülpark Yaşam Evleri satış ofisi

Telefon: 0212 852 04 04

Web adresi: http://gulparkyasam.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


Geri Dön