26 / 04 / 2024

Gül Park Yaşam projesi Aralık'ta satışa çıkıyor!

Gül Park Yaşam projesi Aralık'ta satışa çıkıyor!

Gül Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Gül Park Yaşam projesi Aralık'ta satışa çıkacak. Modern mimarisi ile dikkat çeken projede metrekare fiyatları bin 950 liradan başlayarak değişiyor...



 Gül Yapı'nın yeni projesi 'Gül Park Yaşam' Beylikdüzü Media Markt'ın arkasında, E5'e 150 mt mesafede 35 bin metrekare arazi üzerinde hayat buluyor. Modern mimarisi ve geniş terasları ile dikkat çeken Gül Park Yaşam projesinde 4 blokta toplam 564 konut ve 64 mağaza yer alıyor. 


Projenin 2 bloktan oluşan 1. etabı gençlere ve yatırımcılara yönelik 1+0, 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşurken, ailelere özel 2. etabında ise 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Metrekaresi bin 950 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak olan Gül Park Yaşam projesinin 2015 yılının sonlarında teslim edilmesi planlanıyor. 


RESİDENCE KONUTLAR 

Gül Park Yaşam projesinde modern hayatın farklı beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak için 21,11 ve 6 Katlı 3 blokta 397 daire genç ve yatırımcılara yönelik residence olarak planlanırken, 8 katlı 3 blokta 167 daire ise ailelerin konforu için tasarlandı.


Residence bloklarda yer alan 1+0 daireler 34 metrekare ile 76 metrekare, 1+1 daireler 55 metrekare ile 112 metrekare ve 2+1 daireler 85 metrekare ile 128 metrekare arasında iken, ailelere özel dairelerde yer alan 2+1 daireler 95 metrekare ile 160 metrekare ve 3+1 daireler ise 134 metrekare ile 174 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede herkesin ihtiyacına yönelik 24 farklı daire tipi yer alıyor. 


MODERN, YENİLİKÇİ, ENERJİK

Modern mimarisi ve 25 ila ile 70 metrekare arasındaki teraslarıyla dikkat çeken Gül Park Yaşam yenilikçi teknolojileri ile sakinlerine konforlu ve sosyal donatıları ile enerjik bir yaşam vaat ediyor. Gül Park Yaşam'da proje sakinlerine özel 2 bin metrekare sosyal tesis içerisinde fitness, sauna, hamam, buhar odası, cafe, kids club, spa, oyun odası, açık kapalı yüzme havuzlarının yanı sıra basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş yolları, süs havuzları, çocuk parkları, çardak ve kameriyeler ile toplantı odası ve cep sineması gibi pek çok sosyal donatı yer alırken ziyaretçilere de açık 64 mağaza da bulunuyor. 


ULAŞIMDA ALTERNATİF ÇOK

Beylikdüzü Media Markt'm arkasında, E5'e 150 mt mesafede yer alan Gül Park Yaşam E5 ve TEM çevre yollarına direkt bağlantı ve alışveriş merkezlerine yakınlık ayrıcalığı ile daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde planlandı. E5'e 150 mt, TEM'e 4 km, Atatürk Havalimam'na 10 km ve metrobüs durağına ise sadece 210 mt mesafede bulunuyor. 


AYLIK TAKSİT 745 TL

Gül Park Yaşam projesinde fiyatlar 85.800 TL ile 393.800 TL arasında değişirken her bütçeye uygun pek çok ödeme planı alternatifi bulunuyor. îsteyene özel faiz oranlı 120 aya kadar banka kredisi imkânı sunulurken dileyen firma bünyesinde 48 aya kadar vade farksız ödeme seçeneğinden yararlanabiliyor. 


YATIRIMDA GÜL YAPI FARKI

Sektörde 30 yılı aşkın deneyimi ile Gül Yapı bugüne kadar onlarca proje hayata geçirmiş olmanın verdiği tecrübe ile Gül Park Yaşam'da herkesin ihtiyacına yönelik daire tipleri ve ödeme seçenekleri sunuyor. Gül Yapı ayrıca Gül Park Yaşam projesinde yatırımcılara ayda % 1 prim garantisi veriyor. 


'Şans Kapıyı Çaldığında Evde Olun' kampanyası kapsamında Kampanya kapsamında daire sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 peşin 60 aya kadar 0 faiz, yüzde 10 peşin 72 aya kadar 0 faiz ya da yüzde 25 peşinat ile 120 aya kadar sadece 0,43 faiz oranıyla vadelendirme imkanı sunuluyor. 


Kavaklı Konakları'nda peşin ödemek isteyenler içinse yüzde 10 indirim imkanı bulunuyor. 

Haziran 2014'te teslim edilmesi planlanan Kavaklı Konak'larında m2 fiyatları 2 bin 288 TL'den başlıyor. 

Ayda 2 bin 396 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabilen projede, dileyenler firma bünyesinde 48 aya kadar vade farksız ödeme seçeneğinden yararlanabiliyor. 


MODERN VE GELENEKÇİ

Modern mimari ve yenilikçi teknoloji ile inşa Kavaklı Konakları, ayrıca geniş iç avlusu ve her katta sadece iki daire konumlandırılmış olması nedeni ile gelenekçi bir yapıyı da barındırıyor. 

Sadece aileler için tasarlanan Kavaklı Konakları'nda geniş 2+1'ler, 3+1, 4+1 ve 2+1, 3+1 dubleks daireler yer alıyor. 


Modern zamanın tüm ayrıcalıklarının ailenize özel olarak yeniden yorumlandığı projede özel açık kapalı yüzme havuzları, fitness, sauna, hamam, buhar odası, kids klub, çocuk etüd odaları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kameriye ve çardaklar, açık hava santrancı, amfi tiyaro ve süs havuzu gibi sosyal donatılarının yanı sıra restorandan markete, kafeteryalardan kuaföre, eczaneden manava kadar tüm ihtiyaçların tek çatı altında bulunabildiği 67 cadde mağazası ile fark yaratıyor. 


Sabah Gazetesi


Geri Dön