19 / 04 / 2024

Gül Proje, 2011 yılını 10 proje ile tamamlayacak!

Gül Proje, 2011 yılını 10 proje ile tamamlayacak!

Gül İnşaat ve bünyesineki Gül Proje, devam eden projelerle birlikte 2011 yılını 10 proje ile tamamlamayı hedefliyor. Grup, Eyüp, Yenibosna, İkitelli ve Yakuplu'da da yıl sonuna kadar yeni projelerine başlayacak



Halen Avcılar Park, Güneşli Park projelerinde satış ve inşaat çalışmalarını sürdüren grup, Eyüp, Yenibosna, İkitelli ve Yakuplu'da da yıl sonuna kadar yeni projelerine başlayacak. Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın, bugüne kadar yaptıkları projelerde yüzde 50'den az kazandırdıkları bir proje olmadığını dile getirerek, "Bu nedenle eski müşterilerimiz bizi mutlaka takip ediyor. Her projede satışın yüzde 20'sini eski müşterilerimize yapılıyor. Bir yerde bizden ev alan iki üç yerde daha ev satın alabiliyor" dedi. Aydın satış başarılarının altında lokasyon, iyi proje, zorlamayacak fiyat dengesi gibi kriterlere her zaman dikkat ettiklerini, bütün bu sonuçların konut alanlara kazanç olarak geri döndüğünü söyledi.  Aydın "Sinanoba'da yaptığımız Rose Marine yüzde 100 prim yaptı, hala da primleniyor. Bir daire satıldığı zaman site içinde el değiştiriyor. Şu anda ön tarafta denize bakan 4+1 daire için 1 miyon lira ödemeniz gerekiyor. Biz sattığımızda 450 bin lira idi. Geçen seneki fiyatı ise 800-850 bin lira seviyesindeydi" diye konuştu.

Güneşli'de aynı kazanç olur

Satışı süren Güneşli Park'ta metrekare fiyatlarının 2 bin 300 lira seviyesinden 3 bin liraya kadar çıktığını anlatan Aydın, proje Aralık 2012'de teslim edildiğinde fiyatın 3 bin 500 lirayı göreceğini savundu. Projede yaz dönemi olması nedeniyle 60 ay sıfır faiz kampanyası yaptıklarını hatırlatan Aydın, ayrıca Avcılar Park'ın da tamamlandığında yüzde 40 primleneceğini öne sürdü.
Bugün/Selma ŞENOL


Geri Dön