28 / 03 / 2024

Gül Proje Express'te aylık 3 bin TL ödeyerek ev sahibi olun!

Gül Proje Express'te aylık 3 bin TL ödeyerek ev sahibi olun!

Gül Proje, Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni projesi ‘Gül Proje Express’te dev kampanya başlattı. Projede aylık 3 bin TL ödeyerek ev sahibi olmak mümkün.



Gül Proje, Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni projesi ‘Gül Proje Express’te yeni bir kampanyaya start verdi. Güneşli Park ve Güneşli Gardenya projesi gibi yüzde 100 prim yapmasını beklenen Gül Ekspress projesi, yatırımcı ve ev sahibi olmak isteyenlere de büyük fırsat sunuyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanan kampanya kapsamında ayrıca, firma kendi bünyesinde 60 aya kadar sıfır faiz ile ödeme imkanı sunuyor. Böylece aylık 3 bin TL ödeyerek ev sahibi olmak mümkün.



İnşaat sektörünün köklü firmalarından Gül Proje, İsanbul’un yükselen bölgesi Basın Ekpress’te hayata geçirdiği Gül Ekspress’te konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanan ‘Gül Proje Express’te ayrıca firma bünyesinde 60 aya kadar sıfır faiz imkanı da bulunuyor. Bu sayede aylık 3 bin TL ödeyerek ev sahibi olmak mümkün oluyor.




Dairelerin yüzde 40’ının satıldığı Gül Proje Ekspress yatırımcılardan da büyük ilgi görüyor. Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen ‘Gül Proje Express’, hem yüksek prestijli olanakları hem de sunduğu fırsat ve fiyat avantajlarıyla yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor.




YATIRIMCILAR İÇİN FIRSAT SUNUYOR


Proje, firmanın Güneşli bölgesinde hayata geçirdiği üçüncü büyük projesi olarak da bölgeye büyük değer katıyor. Bünyesinde 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yanı sıra, talebe göre de şekillenebilen konut tiplerine de yer veren ‘Gül Proje Express’ yatırımcı için de kazanç olabilecek bir proje olarak tasarlandı. 100 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 658 rezidans ve 31 cadde dükkanında oluşan proje, 19 ve 29 katlı iki bloktan oluşuyor. Fitness center, spa alanı ve çok amaçlı spor kompleksi gibi sosyal donatılar alanlarını da bünyesinde barındıran proje, E-5 ve TEM otoyollarına yakınlığı ve metroya 5 dakika mesafesi ile ulaşım kolaylığı sunuyor. Projenin daire teslimlerinin ise Aralık 2018’de yapılması planlanıyor.


Tel: 0212 445 02 02

Web: http://www.gulprojeexpress.com.tr/



Geri Dön