18 / 04 / 2024

Gül Proje Viraistanbul ne zaman teslim?

Gül Proje Viraistanbul ne zaman teslim?

Firma: Gül Proje

Proje: Vira İstanbul

Gül Proje'nin Viraistanbul Beylikdüzü projesinde metrekaresi 3 bin 100 liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Viraistanbul Beylikdüzü'nde daireler Aralık 2018 yılında sahiplerine teslim ediliyor...




İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Kavaklı Mahallesi'nde yükselen Viraistanbul projesi  Gül Proje  ve Beylikdüzü Belediyesi tarafından hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçiriliyor. Viraistanbul Beylikdüzü projesi 17 blok olarak tasarlandı.


Viraistanbul Beylikdüzü projesi 92 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Proje alanının 74 bin 500 metrekare alanı sosyal donatı ve peyzaj alanı olarak ayrılıyor. Viraistanbul projesinde 1.156 daire ve 39 cadde mağazası yer alıyor.


Viraistanbul Beylikdüzü projesinde dairelerin fiyatları 220 bin liradan başlayarak değişiyor. Beylikdüzü Viraistanbul Evleri projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlangıç gösteriliyor.



Gül Proje Viraistanbul ne zaman teslim?


Gül Proje Viraistanbul teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirlendi. Viraistanbul Beylikdüzü projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


Viraistanbul Beylikdüzü projesinde 30 ay vade farkı olmadan ya da banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor. Viraistanbul projesinde spor alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, otopark gibi olanaklar bulunuyor.



Telefon: 449 9 485

Web: http://viraistanbul.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön