24 / 04 / 2024

Gül Proje Viraİstanbul nerede?

Gül Proje Viraİstanbul nerede?

Firma: Gül Proje

Proje: Vira İstanbul

Toplam 92 bin arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Vira İstanbul Beylikdüzü'de teslimlerin 2017 yılının sonunda yapılması planlanıyor. Peki Gül Proje Viraİstanbul nerede?



Gül Proje Viraİstanbul nerede? sorusuna Beylikdüzü Kavaklı'da yanıtını verebiliriz. Projede toplam 1.155 konut ve 38 cadde mağazası bulunuyor.


Daire seçeneklerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği  Gül Proje  Viraİstanbul Evleri 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazasından oluşuyor.


Gül Proje imzasıyla hayata geçirilen  Vira İstanbul  Kavaklı Evleri'nde dairelerin bir bölümü 2. kat itibariyle deniz manzarasına hakim.


Toplam 92 bin metrekare arsa alanı üzerinde az katlı ve çok katlı bloklar olarak tasarlanan Vira İstanbul Kavaklı Konutları 17 bloktan meydana geliyor.


630 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Kavaklı Vira İstanbul projesinde otopark, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, fitness, sauna gibi sosyal donatılara yer veriliyor.


Fiyat ve ödeme seçeneklerinin henüz netleşmediği Vira İstanbul Beylikdüzü Konutları'nın lansmanının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Gül Proje Viraİstanbul nerede?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Kavaklı'da hayata geçirilen Gül Proje Vira İstanbul, Megakent ve Kavaklı sahiline yakın mesafede inşa ediliyor.


Telefon : 0212 876 76 61

Web : www.gulproje.com.tr

Meryem KURTULDU/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön