29 / 03 / 2024

Gül Proje Viraİstanbul'da yüzde 6 indirim fırsatı!

Gül Proje Viraİstanbul'da yüzde 6 indirim fırsatı!

Firma: Gül Proje

Proje: Vira İstanbul

Gül Proje Viraİstanbul'da banka kredili ve nakit alımlara yüzde 6 indirim fırsatı sunuluyor. Viraİstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde daireler 220 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...




Viraİstanbul projesi İstanbul'un avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı'da hayata geçiriliyor.  Gül Proje  imzasını taşıyan Viraİstanbul projesi 92 bin metrekare alanda yükseliyor.


17 blok olarak tasarlanan Viraİstanbul Evleri projesinin 74 bin 500 metrekare alanı peyzaj ve rekreasyon alanı için ayrılıyor. Viraİstanbul Kavaklı teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirlendi.


Beylikdüzü Viraİstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Viraİstanbul Beylikdüzü ödemelerinde nakit ve banka kredili alımlara yüzde 6'lık indirim sunuluyor.


Viraİstanbul Beylikdüzü projesinde konutların fiyatları 220 bin liradan başlıyor. Viraİstanbul Beylikdüzü projesinde 1.156 adet daire ve 38 adet cadde mağazası bulunuyor.


Viraİstanbul Beylikdüzü projesinde yüzde 25 peşinatla, 30 aya kadar eşit taksitli ödemeler yapılıyor. Viraİstanbul'da spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi olanaklar yer alıyor.



Telefon: 449 9 485

Web: http://viraistanbul.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön