25 / 04 / 2024

Gül Yapı Park Yaşam’ı satışa çıkardı! Yeni projede yolda!

Gül Yapı Park Yaşam’ı satışa çıkardı! Yeni projede yolda!

Gül Yapı Esenyurt’ta hayata geçirdiği Gül Park Yaşam projesini satışa çıkardı. Firma Zeytinburnu’nda Odalar Birliği Arazisi üzerinde yeni bir projeye daha start vermeye hazırlanıyor….



Gül Yapı tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen Gül Park Yaşam projesi görücüye çıktı. 35 bin metrekare alan üzerinde 6 bloktan oluşan Esenyurt Gül Park Yaşam’da toplam 564 konut ve 64 mağaza yer alıyor. Projenin 3 bloktan oluşan 1.etabında gençlere ve yatırımcılara yönelik 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alırken ailelere özel 2.etapta ise 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.


Fiyatlar 82 bin 873 TL’den başlıyor

Gül Park Yaşam Esenyurt projesinde konutlar 82 bin 873 TL ile 642 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Firma bünyesinde 48 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabilen projede 120 aya kadar banka kredisinde de faydalanılabiliyor. 


Yok yok

2 bin metrekarenin sosyal tesise ayrıldığı Esenyurt Gül Park Yaşam’da fitness center, sauna, açık-kapalı yüzme havuzu, buhar odası, basketbol ve voleybol sahaları, kids club, oyun odası, hamam ve otopark gibi bir çok ayrıcalıklı imkan bulunuyor. 


Metrobüse 210 metre uzaklıkta

E-5 ve TEM çevre yollarına direk bağlantısı bulanan proje E-5’e 150 metre, TEM’e 4 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre ve metrobüs duraklarına ise 210 metre uzaklıkta konumlanıyor. 


Lansmana çıkmadan yüzde 15’i satıldı

Gül Park Yaşam projesinde lansmana çıkmadan yüzde 15 satış yaptıklarının altını çizen Gül Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül, projenin bitiminde en az yüzde 50 prim yapacağını öngördüklerini söyledi. 


Esenyurt’ta sorun yok, olsa satışa çıkmazdık

Esenyurt’ta şu anda herhangi bir sorunun kalmadığının altını çizen Mehmet Gül, eğer sorun olsaydı biz de projemizi satışa çıkarmazdık dedi.  Gül, “Şu anda inşaatı yarım kalan projelerde sorun yaşanıyor olabilir ama Gül Park Yaşam projemizde herhangi bir sorun yok. Biz ruhsatımızı aldık öyle satışa çıktık” diye konuştu.



Odalar Birliği arazisi üzerine rezidans 

Zeytinburnu’nda eski Odalar Birliği arazisi üzerinde yeni bir proje geliştireceklerini açıklayan Mehmet Gül, “Arsa yatırım maliyeti 2 milyon TL olan  Zeytinburnu projemiz Odalar Birliği arazisi üzerinde yükselecek. 2014 Ocak ya da Şubat gibi görücüye çıkarmayı planladığımız Zeytinburnu projemizde konutların yanı sıra otel, ve ofis birimleri de yer alacak” diye konuştu. 


Gözaltılar uzarsa sıkıntı olur

Son 2 gündür gündeme oturan ve içlerinde Ağaoğlu, Taş Yapı ve Yorum İnşaat’ında yer aldığı göz altı olayları ile ilgili de görüşlerini paylaşan Mehmet Gül, “Sürecin uzayacağını sanmıyorum. Eğer uzarsa hem iç hem de dış piyasada olumsuz bir havanın esmesine sebep olur” dedi. 


Gül Park Yaşam hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Tel : 0212 852 04 04

Web adresi: http://gulparkyasam.com.tr/


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön