24 / 04 / 2024

Gülben Ergen 25. anaokulunu Erzincan'da açıyor!

Gülben Ergen 25. anaokulunu Erzincan'da açıyor!

Şarkıcı Gülben Ergen ’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 25. anaokulunu Erzincan’ın Kavakyolu İlçesi’nde yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayacak.




Şarkıcı Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 25. anaokulunu Erzincan’ın Kavakyolu İlçesi’nde yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayacak.


Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars, Tekirdağ, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya, Bursa, Antalya, Soma ve Gaziantep’te anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği yeni okulun açılışını 31 Ekim 2014 Cuma günü Dernek Başkanı Gülben Ergen, Başkan Yardımcısı Elvan Oktar ve devlet protokolünün katılımıyla gerçekleştirecek.


Yaklaşık 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak kapasiteye sahip okulun, iç donanım malzemelerinin taşınmasına Yurtiçi Kargo taşıma sponsoru olarak destek verirken, Faber Castell de okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.



HaberTürk




Geri Dön