25 / 04 / 2024

Gülben Ergen 4. okulunu Erzurum'da açıyor!

Gülben Ergen 4. okulunu Erzurum'da açıyor!

Okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekip, ihtiyacı olan illere anaokulu kazandırmak için yola çıkan Gülben Ergen, 'Çocuklar Gülsün Diye' projesinin dördüncü okulunu Erzurum'da açı



'Çocuklar Gülsün Diye' projesi, Tokat, Mardin ve Trabzon'dan sonra, Erzurumlu çocukların yüzünü güldürecek. Erzurum'un Köprüköy İlçesi'nde, Murat Osanmaz'ın anısına, çocukları tarafından yapımı üstlenen anaokulunun diğer ihtiyaçları da Aylin Kotil Anaokulları üstlendi.

Azeriler Serdar'ı sevdi

EVLİLİK programında sempatik tavırlarıyla dikkat çeken şarkıcı Serdar Mercan, Atv.az tv kanalının davetlisi olarak Azerbaycan'a gitti. Serdar Mercan, Azerbaycan'da canlı yayın programın yanı sıra bir de konser verdi ve büyük ilgi topladı.

Gülşen'den cesur açılım

PALMALİ Şirketler Grubu bünyesinde bulunan PAL FM, kuruluşunun 3. yılını, Gülşen, Deniz Seki, Özgün, Burcu Güneş, Fatih Ürek, medya temsilcileri ve medya ajans yetkilileriyle kutladı. Palmalife Bodrum Resort & Spa'da düzenlenen partide popçu Gülşen sahne aldı. Gülşen transparan ve cesur dekolte kıyafetiyle ilgi odağı oldu.

Gözler yine İvana'daydı

Almanya'nın en ünlü geleneksel eğlencesi Oktoberfest, önceki gün Nolte Home Studio Etiler mağazasında yapılan açılış partisi ile başladı. Ünlü markaları Türkiye'ye taşıyan festivalde gözler, Alman kostümü giyen kızlar ve İvana Sert'in üzerindeydi.
Güneş


Geri Dön