18 / 04 / 2024

Gülben Ergen: 'Çocuklar Gülsün Diye' Kıbrıs'ta da okul açabilir!

Gülben Ergen: 'Çocuklar Gülsün Diye' Kıbrıs'ta da okul açabilir!

Tepe Nautilus, dün ünlü sanatçı Gülben Ergen’i ağırladı. Gülben Ergen, kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin amacını ve yaptığı çalışmaları Tepe Nautilus ziyaretçileri ile paylaştı...




Tepe Nautilus’un geleneksel hale getirdiği ‘Ayın Söyleşisi’ etkinliğinin nisan ayı konuğu Gülben Ergen oldu.


Yenilenen yüzü ve ulaşım imkânları ile 2014’e iddialı bir giriş yapan Tepe Nautilus’un geleneksel hale getirdiği ‘Ayın Söyleşisi’ etkinliğinin nisan ayı konuğu Gülben Ergen, kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin amacını ve yaptığı çalışmaları Tepe Nautilus ziyaretçileri ile paylaştı.


'Çocuklar Gülsün Diye' Kıbrıs'ta da okul açabilir


Keyifli sohbeti ve güler yüzü ile Tepe Nautilus ziyaretçileriyle unutulmaz dakikalar geçiren Gülben Ergen, ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ adına hediyeler dağıttı. Tepe Nautilus ziyaretçilerinden gelen soruları da cevaplayan Gülben Ergen, 81 ile yaymayı planladıkları anaokullarını Kıbrıs'ı da taşıyabileceklerinin sinyallerini verdi. Sanat dünyasının başarılı ismi Ergen, Tepe Nautilus ziyaretçilerinden gelen yeni albüm sorusunu ise, "Herkes albüm çıkarıyor ama ben anaokulu açıyorum. Herkes bunu yapabilir mi?" diyerek yanıtladı.


En son Konya'da açtığı anaokulu ile 20'ye yükselen sayıyı 81'e çıkarma hedefinde olduklarını yineleyen Ergen, bugüne kadar en fazla etkilendiği açılışın ise Kars-Digor'da gerçekleştiğini söyledi.



Dünya


Geri Dön