20 / 04 / 2024

Gülben Ergen Mardin ve Tokat'ta okul yaptırıyor

Gülben Ergen Mardin ve Tokat'ta okul yaptırıyor

Çocuklar adına yapılan organizasyonlarda ilk sıralarda yer alan sanatçı Gülben Ergen, Mardin ve Tokat'a iki anaokulu yaptırıyor



Okullar Ergen'in başlattığı "Çocuklar Gülsün Diye" projesi kapsamında kuruluyor. Tokat'ın Bozcaali köyünde yaptırılan anaokulunun açılışı 23 Nisan'da gerçekleştirilecek. Ünlü şarkıcı, buradaki açılışın ardından Mardin'e bağlı Duruca beldesine giderek diğer okulun inşaatının temelini atacak. Okullar için üniversite öğrencileri ile ortak çalışma yürüttüklerini belirten Ergen, "Hayatın belki de en güzel vazifesini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kampanyamızı destekleyen herkese minnet borçluyum." dedi.
Şeyhmus Edis/ Zaman

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

İlk okul Tokat'ta
Gülben Ergen'in hayata geçirdiği “Çocuklar Gülsün Diye” kampanyasının ilk anaokulunun inşaatı Tokat'ın Bozçalı Köyü'nde başladı.

Gülben Ergen ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçen “Çocuklar Gülsün Diye” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılacak anaokullarının ilkinin temeli, Tokat'ta atıldı. Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile imzaladığı protokolün ardından çalışmalara başlayan ve üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek destek toplayan Ergen, yapılan bağışlar ve SMS gelirleriyle Tokat'ın Bozçalı Köyü'ne yapılacak anaokulunun temelini attıklarını söyledi. Ergen, “Bu okulu bitirdikten sonra, Mardin'in Duruca Beldesi'nde ikinci okulun inşaatına başlayacağız. Umarım herkes bu kampanyaya duyarlılık göstermeye ve destek vermeye devam eder” diye konuştu.
Hürriyet

İki ilde çocuklar gülecek 
Milli Eğitim Bakanlığı ve Gülben Ergen'in işbirliğiyle hayata geçirilen ‘Çocuklar Gülsün Diye' projesi kapsamında Mardin ve Tokat'ta iki anaokulu yaptırılıyor.

Tokat'a bağlı Bozcaali köyünde yaptırılan anaokulunun açılışı 23 Nisan'da gerçekleşecek. Ünlü şarkıcı, daha sonra Mardin'e bağlı Duruca beldesine gelerek okul inşaatının temelini atacak. Söz konusu okullar için üniversite öğrencileri ile ortak çalışma yürüttüklerini belirten Gülben Ergen, “Hayatın en güzel vazifesini yerine getirmenin haklı mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Star

Mardin ve Tokat'ta okul yaptırıyor
Sanatçı Gülben Ergen'in hayata geçirdiği "Çocuklar Gülsün Diye" projesi kapsamında Mardin ve Tokat'ta iki anaokulu yaptırılıyor. Tokat'a bağlı Bozcaali köyünde yaptırılan anaokulunun açılışı 23 Nisan'da gerçekleşecek. Ünlü sanatçı, daha sonra Mardin'e bağlı Duruca beldesine gelerek okul inşaatının temelini atacak. Söz konusu okullar için üniversite öğrencileri ile ortak çalışma yürüttüklerini belirten Gülben Ergen, "Hayatın belki de en güzel vazifesini yerine getirmenin haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Çıktığımız bu yolda kampanyamızı destekleyen ve bağışlarını esirgemeyen herkese minnet borçluyum" dedi.
Sabah


Geri Dön