29 / 03 / 2024

Gülben Ergen Sinop'ta anaokulu açtı!

Gülben Ergen Sinop'ta anaokulu açtı!

Gülben Ergen"den 5"inci anaokulu Hürriyet"in haberi üzerine Köşk"teki resepsiyona davet edilen Gülben Ergen okul öncesi eğitime dikkat çekmek için başlattığı



Gülben Ergen"den 5"inci anaokulu Hürriyet"in haberi üzerine Köşk"teki resepsiyona davet edilen Gülben Ergen okul öncesi eğitime dikkat çekmek için başlattığı œçocuklar Gülsün Diye projesi kapsamında Sinop"un Durağan İlçesi"ne 2 derslikli 50 öğrenci kapasiteli 5"inci anaokulunu açtı.

Açılışa Vali Mustafa Hakan Güvençer, CHP Sinop Milletvekili Engin Altay ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Ergen, œÖzellikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı"nda bu okulun açılması benim için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Okul öncesi eğitim, bir çocuğun eğitim hayatının temelini oluşturuyor dedi.
Hürriyet

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

çocuklar Sinop'ta güldü!

'çocuklar Gülsün Diye' Beşinci Okulunu Cumhuriyet Bayramı'nda Sinop'ta açtı. Tokat, Mardin, Trabzon ve Erzurum'dan sonra 'çocuklar Gülsün Diye' Sinop anaokulu projesi, 29 Ekim 2010 Cuma günü yapılan açılış töreniyle eğitim hayatına merhaba dedi. Gülben Ergen'in de hazır bulunduğu anaokulunun açılışına, Sinop Valisi Mustafa Hakan Güvencer ile Durağan Kaymakamı Abdülgani Mağda katıldı.
Güneş


Geri Dön