28 / 03 / 2024

Güleç Teras Residence'ta satışlar devam ediyor!

Güleç Teras Residence'ta satışlar devam ediyor!

Bursa'ya toplamı 450 milyon liraya yaklaşan yatırım yapan Taşyakan İnşaat'ın projelerinden biri olan ve Bursa'ya farklı bir değer katan Güleç Teras Residence ile şu ana dek yatırım yapanlara, yüzde 40 üzerinde kâr oranı sağlandığı belirtildi.




Taşyakan İnşaat, her geçen gün değeri aıtan projeler ile 35 yıllık tecrübesinin ışığında Nilüfer ve Bursa'yı şekillendirmeye devam ediyor. Son yıllarda Bursa'ya toplamı 450 milyon liraya yaklaşan yatırım yapan Taşyakan İnşaat'ın projelerinden biri olan ve Bursa'ya farklı bir değer katan Güleç Teras Residence ile şu ana dek yatırım yapanlara, yüzde 40 üzerinde kâr oranı sağlandığı belirtildi. 


BURSA'NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJE Müşterileri kazanırken kazanmayı amaçlayan Taşyakan İnşaat, bugüne kadarki en büyük projelerden biri olan "Güleç Teras Premium Residence" ile daha inşa aşamasında bile birçok kâr oranı ve yatırım imkanı sağlıyor. 

Özlüce'nin en değerli mevkiinde Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı üzerinde yer alan "Güleç Teras Premium Residence"ın ayrıcalıkları ezberleri bozan imkanlar sunduğu belirtildi. 


AKILLI EY KONSEPTİYLE KONFOR KEYFİ 

Daire içinden, dış cephelerine, yeşil alanlarından dükkanlarına, apartman girişlerinden otopark alanlarına kadar her köşesi özel olarak tasarlanan akıllı evler sahiplerine bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayacak" diye değerlendiriyor. Üstün korumalı kameralı güvenlik sistemi, sıra dışı havuzu, eğlenceli çocuk park ve alanları, nefes aldıran yeşil alan ve oturma sahaları, geniş yürüyüş yolları, multi kullanımlı tenis ve basketbol sahası, fıtness salonu mutluluk ve huzur dolu bir hayat için tasarlanan akıllı evlerin özelliklerinden sadece bazıları. 


Telefon: 0 224 413 55 44

Web Adresi: http://www.tasyakaninsaat.com/


Bursa Hakimiyet



Geri Dön