25 / 04 / 2024

Gülman Group, Bodrum'da 2 projesini satışa çıkardı!

Gülman Group, Bodrum'da 2 projesini satışa çıkardı!

1952'de kurulan ve 1977'den bu yana gayrimenkul yatırımları yapan Gülman Group, Bodrum Gündoğan'da yatırım değeri 65 milyon dolar olan 2 villa projesini satışa sundu.



1952'de kurulan ve 1977'den bu yana gayrimenkul yatırımları yapan Gülman Group, Bodrum Gündoğan'da yatırım değeri 65 milyon dolar olan 2 villa projesini satışa sundu. 34 bin metrekare arsa üzerinde inşaatı tamamlanan Doğalkaya Bodrum projesinde 15 villanın yer aldığım belirten Gülman Grup Yönetim Kurulu Başkam Polat Gülman, "Müteahhitliğini Kemal Gülman ve Necdet Ulucan'm yaptığı projede İskanı alıp satışlara başlamak istedik. Kaya zemin üzerine oturan ve adım da bundan alan projemizde metrekare satış fiyatı 5-6 bin Euro. Projede geniş sosyal alan ve 2 iskele var" dedi. Norm Yapı ve ortak hayata geçen Fiere Vista projesinde ise 18 vilanın yer alacağını belirten Gülman, inşaatına başlanan projede teslimlerin, Mayıs 2016'ta yapılacağını dile getirdi. Villa büyüklüklerinin 240 ve 380 metrekare arasında değiştiğini söyleyen Gülman, metrekare satış fiyatının da 3-5 bin Euro aralığında olduğunu ifade etti. 


2 MİLYON METREKARE 

İstanbul,  İzmir  ve Bodrum'da arsa yatırımları olduğunu hatırlatan Polat Gülman, bu yıl Bodrum'a odaklanacaklarını, önümüzdeki yıl ise İstanbul'daki arsalarım değerlendireceklerini söyledi. Maslak, Kemerburgaz, Tuzla, Beylikdüzü, Ispartakule ve Gebze'de arsaları bulunduğunu belirten Polat, "İstanbul ve İzmir Mordoğan'da ayn ayrı 1 milyon metrekareden fazla arsamız var. 2016'da İstanbul'da Tuzla ve Beylikdüzü arsalarında proje geliştiririz. Bizim işimiz inşaat değil, gayrimenkul yatırımı. Bu nedenle tüm projelerde inşaat kökenli ortaklarımız olacak" diye konuştu. Dünyaca ünlü otel zincirleri ve markalı konut şirketlerinin Bodrum'a yönelmesi üe bölgede gayrimenkul fiyatlarının da arttığına dikkat çeken Gülman, bu yıl Bodrum Yalıkavak'ta bir villa projesi daha hayata geçireceklerini söyledi.  


Hürriyet



Geri Dön