28 / 03 / 2024

Gülman Group'tan Bodrum'a 3. proje!

Gülman Group'tan Bodrum'a 3. proje!

1977’den bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Gülman Grup Bodrum’a odaklandı. Gündoğan’da iki proje inşa eden şirket yeni adres olarak Yalıkavak’ı seçti.



3 projede arsa değeri hariç yaklaşık 65 milyon dolar yatırım yapacaklarını belirten Gülman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, ”Doğalkaya projemizde eylül ayında teslimler başladı, satışlar sürüyor. İkinci proje Fiera Vista 2016 Eylül ayında teslime başlayacak. Mart ayında örnek villa tamamlanınca satışa başlamayı planlıyoruz. Üçüncü projemize yeni başlıyoruz. Aralık ayında ruhsata başvuracağız. 2017 başında teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.



ARSALARI VAR


Gülman Group tan Bodrum a 3. proje!


Yalıkavak Evleri’nin19 bin metrekare alanda inşa edileceğini söyleyen Gülman, “Union Group çatısı altında Areon GYG firması Yönetim Kurulu Başkanı Süha Yılmaz Bey ile Bodrum’un mavi, yeşil, beyaz ve doğal taşlar konseptine uygun tasarlanan Yalıkavak Evleri; Yalıkavak’ın tepeden manzarasına hakim, ortak kullanımlı tuzlu su havuzu, otopark alanları, içinde fitness odasının da bulunduğu ufak bir sosyal tesis bulunuyor. Projede115-150 metrekare arasında 22 adet tek katlı villa yer alacak” dedi. Evlerin fiyatları ise 350 bin dolar ile 450 bin dolar arasında değişiyor. Gülman, Bodrum’da Milas, Yalıçiftlik ve Gümbet’te arsaları olduğunu ifade etti. Gebze sınırında iki konut ve bir ofis projeleri olacağını söyleyen Gülman, “Beylikdüzü’nde bir proje çalışmamız var. Şehir merkezindeki bir arsamızda otopark yatırımı düşünüyoruz” dedi.


Hürriyet 



Geri Dön