18 / 04 / 2024

Gülman Group'tan Bodrum'a çifte proje!

 Gülman Group'tan Bodrum'a çifte proje!

Gülman Group, Bodrum Gündoğan'da iki yeni projeyi hayata geçirdi. Şirket, Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli projelerini tanıttı.




1952 yılında kurulan ve bugüne kadar gayrimenkul sektöründe önemli projelerle adını duyuran Gülman Group, Bodrum Gündoğan'da iki yeni projeyi hayata geçirdi. Şirket, Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli iki niş projeye imza attı. Adını yerleşim yerindeki doğal kayalardan alan "Doğalkaya Bodrum Villaları", arsa sahipliği ve müteahhitliğini Kemal Gülman ile Necdet Ulucan'ın üstlendiği Gündoğan'ın gözde lokasyonlarından birinde bulunuyor. Projede, 12 bin fidanın süslediği teraslar, tenis kortu, spor salonu ve lokanta yer alıyor. Ayrıca proje içinde geniş bir sahil şeridinde hem güneşlenme terasları, hem tekne iskelesi hem de sessiz çim dinlenme alanları da mevcut. 


HER VİLLAYA ÖZEL HAVUZ 

Şirketindiğer projesi "Fiera Vista" ise "gururlu manzara" anlamına geliyor. Norm Yapı ve Gülman Group ortaklığı ile gerçekleşen projede her villa kendine özel havuzu, dekorasyonu ve alternatif hizmetleriyle öne çıkıyor. Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, "Bodrum gibi doğası, sosyal hayatı ve eşsiz deniziyle Türkiye'nin güzide tatil cennetlerinden birine yatırım yapmak bizi mutlu ediyor. Her iki projemiz de Bodrum Yarımadası'nın doğal yapısına uygun olarak geliştirildi" diye konuştu. 


'İŞ HACMİMİZİ BÜYÜTÜYORUZ'

Polat Gülman, bugüne kadar Bodrum'da Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde Hypodrum Alışveriş Merkezi, Yalıkavak ve Türkbükü'nde olmak üzere birçok projeye imza attıklarını söyledi. Bodrum'da inşa ettikleri alışveriş merkezi ve konut projelerinin kısa sürede hedefine ulaştığını belirten Gülman, "Bu başarılar Bodrum'daki iş hacmimizi büyütme kararımızda önemli rol oynadı. 34 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Doğalkaya Bodrum projemiz, adını doğal kayalar üzerine kurulmasından alıyor" dedi. 



Sabah 


Geri Dön