18 / 04 / 2024

Gülnar Koru Evleri'nde 455 bin dolara villa!

Gülnar Koru Evleri'nde 455 bin dolara villa!

Deneyim Inşaat'ın yeni projesi Gülnar Koru Evleri'nde satışlar başlıyor. Her biri kendi özel bahçesine sahip ikiz ve müstakil villalardan oluşan proje, Zekeriyaköy'de bir korunun hemen yanında yer alıyor.




Geçtiğimiz yıl Zekeriyaköy Gülnar Evleri'ni hayata geçiren Deneyim Inşaat'ın yeni projesi Gülnar Koru Evleri'nde satışlar başlıyor. Her biri kendi özel bahçesine sahip ikiz ve müstakil villalardan oluşan proje, Zekeriyaköy'de bir korunun hemen yanında yer alıyor. Projede ikiz villalar 183 metrekare, müstakil villalar ise 245 metrekare büyüklüğünde. Her iki villa tipinde de müstakil bahçeler yer alıyor. 

Villalar, 455 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yeşil bina sertifikası olarak da bilinen "LEED For Homes" sertifikasına aday bir proje olan Gülnar Koru Evleri; Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli ve Maslak Bölgesi'ndeki metro duraklarına yakın bir mesafede konumlanıyor. Proje; Sarıyer'e 4 km, Istinye Park'a 8 km, E-6 bağlantı yoluna 11 km, Zincirlikuyu'ya 14 km ve 3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede. 


Posta




Geri Dön