28 / 03 / 2024

Gülnar Koru'da fiyatlar 455 bin dolardan başlıyor!

Gülnar Koru'da fiyatlar 455 bin dolardan başlıyor!

Zekeriyaköy'de bir korunun kıyısında yer alan 'Gülnar Koru Evleri', bölgenin ulaşımı kolay ve yeşillikler içindeki projelerinden biri olarak öne çıkıyor. Deneyim İnşaat'ın yeni projesi 'Gülnar Koru Evleri'nde satışlar başlıyor...



Geçen yıl Zekeriyaköy Gülnar Evleri'ni hayata geçiren Deneyim İnşaat'ın yeni projesi 'Gülnar Koru Evleri'nde satışlar başlıyor. Zekeriyaköy'de bir korunun kıyısında yer alan 'Gülnar Koru Evleri', bölgenin ulaşımı kolay ve yeşillikler içindeki projelerinden biri olarak öne çıkıyor. 


Sakinlerine şehrin hem A içinde hem de dışında yaşama fırsatı veren 'Gülnar Koru Evleri', müstakil ve ikiz villalardan oluşuyor. İkiz villalar 183 metrekare, müstakil villalar ise 245 metrekare büyüklüğe sahip bulunuyor. Her iki villa tipinde de müstakil bahçeler yer alıyor. Villalar, 455 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Yeşil bina sertifikası olarak da bilinen 'LEED For Homes' sertifikasına aday bir proje olan 'Gülnar Koru Evleri', Sarıyer'e 4 km, 3. Köprü bağlantı yoluna 1.5 km mesafede bulunuyor. 

Deprem açısından yüksek düzeyde zemin güvenliği sunan bir bölgede inşa edilen proje yatırımcıların da dikkatini çekiyor. 


Star 


www.gulnarkoruevleri.com

0212 269 27 13 


Geri Dön