28 / 03 / 2024

Gülpark Suits lokasyon bilgileri!

Gülpark Suits lokasyon bilgileri!

Firma: Gül Yapı - Çebi Yapı - Liv Yapı

Proje: Gülpark Suits Sefaköy

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında hayata geçirilen proje 5 bin metrekare inşaat alanında bulunuyor. Gülpark Suits lokasyon bilgileri kapsamında TEM’e 4.5 kilometre kadar uzaklıkta yükseliyor.



İstanbul Sefaköy'de hayata geçirilen proje toplam 15 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Projede toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper market yer alıyor.


Daire tiplerinin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Gülpark Suits projesi Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. 


Sosyal kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, hamam ve sauna, 7/24 özel güvenlik sistemleri, otopark, mağazalar, kafeterya, teras bahçeleri ve süs havuzları yer alıyor.


Gülpark Suits projesinde dairelerin teslimleri 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. Projedeki dairelerin fiyatları metrekare birim bazı 3 bin 500 TL'den başlıyor ve 4 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Gülpark Suits lokasyon bilgileri kapsamında proje TEM’e 4.5 kilometre, hastaneye 500 metre, E-5 Karayolu'na, 212 Alışveriş Merkezi'ne ve Atatürk Havalimanı’na 3 kilometre, okula 400 metre ve çevre restoranlara 200 metre uzaklıkta bulunuyor. 


Adres: İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Cad. No:1 Küçükçekmece Sefaköy / İstanbul (Polis Karakolu Yanı)


Telefon: 0212 471 0 420

Web: www.gulparksuits.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön