26 / 04 / 2024

Gülpark Suits Sefaköy ne zaman teslim?

Gülpark Suits Sefaköy ne zaman teslim?

Firma: Gül Yapı - Çebi Yapı - Liv Yapı

Proje: Gülpark Suits Sefaköy

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında yükselen proje toplam 15 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Peki Gülpark Suits Sefaköy ne zaman teslim?




Ortak kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, hamam ve sauna, 7/24 özel güvenlik sistemleri, otopark, mağazalar, kafeterya, teras bahçeleri ve süs havuzları yer alıyor.


Toplamda 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper market bulunan projede dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje TEM’e 4.5 kilometre, hastaneye 500 metre, E-5 Karayolu'na, 212 Alışveriş Merkezi'ne ve Atatürk Havalimanı’na 3 kilometre, okula 400 metre ve çevre restoranlara 200 metre uzaklıkta bulunuyor. 


Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında hayata geçirilen proje 10 kat şeklinde hayata geçiriliyor. Proje 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılıyor veya firma bünyesinde 12 ay taksitlendiriliyor.


Gülpark Suits Sefaköy ne zaman teslim?

İstanbul Sefaköy'de yükselen projede teslimler 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. Daire fiyatlarının  metrekare birim bazı 3 bin 500 TL ile 4 bin TL arasında değiştiği proje 10 kat şeklinde hayata geçiriliyor.


Adres: İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Cad. No:1 Küçükçekmece Sefaköy / İstanbul (Polis Karakolu Yanı)


Gülpark Suits Sefaköy satış ofisi iletişim

Telefon: 0212 471 0 420

Web: www.gulparksuits.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön