26 / 04 / 2024

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım!

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım!

Firma: Gül Yapı - Çebi Yapı - Liv Yapı

Proje: Gülpark Suits Sefaköy

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım bilgilerine göre proje, Atatürk Havalimanı’na ve E-5 Karayolu'na 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Satışları devam eden proje 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.



Sefaköy Gülpark Suits'te yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisi ile ödeniyor. Teslimlerin 12 ay sonra gerçekleşeceği proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası ile yükseliyor.


Dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiklik gösteren Gülpark Suits Evleri 15 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje 45 daire, 11 dükkan ve 1 süper marketten meydana geliyor. 


İstanbul Küçükçekmece - Sefaköy hattında hayata geçirilen Gülpark Suits Konutları ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 12 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.


Gülpark Suits Sefaköy ulaşım!

Gül Yapı Gülpark Suits Evleri TEM’e 4.5 kilometre, hastaneye 500 metre, Atatürk Havalimanı’na, E-5 Karayolu'na ve 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre, okula 400 metre, çevre restoranlara 200 metre mesafede bulunuyor. 


Küçükçekmece Gülpark Suits sosyal yaşam alanları; yüzme havuzu, mağazalar, teras bahçeleri ve süs havuzları, hamam, kafeterya, sauna, 7/24 özel güvenlik sistemleri, otoparktan oluşuyor. 


Gülpark Suits Sefaköy ulaşım : İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Cad. No:1 Küçükçekmece Sefaköy / İstanbul (Polis Karakolu Yanı)


Sefaköy Gülpark Suits iletişim

Telefon: 0212 471 0 420

Web: www.gulparksuits.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön