26 / 04 / 2024

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı, Kartal sahilinde 2 yeni proje hazırlığında!

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı, Kartal sahilinde 2 yeni proje hazırlığında!

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı, Kartal sahilinde de 2 yeni proje hazırlığı yapmaya başladı. Gülsa İnşaat Başkanı Satıcı, ''İnsanlar yeniden şehrin içinde olmak istiyor" dedi.



Anadolu Yakası'nm önemli bir merkezi olan Kartal'da hayata geçirdiği Gökdeniz Kartal projesi ile yatırımcıyı 48 ay sıfır faizle ev sahibi yapan Gülsa İnşaat - Bay Yapı, Kartal sahilde de iki yeni proje için görüşmelerde son aşamaya geldi. 


Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Satıcı, "İnsanlar arlık şehrin dışında değil, yeniden içinde olmak istiyor. 2B çözüldükten sonra da Beykoz'la ilgili çalışmalarımız olacak" dedi. 


Hedef kentsel dönüşüm Gülsa İnşaat, Nuhoğlu inşaat ile Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmalarında da projeler yapıyor. Gökdeniz Kartal projesi içinse Kartal'da bir kentsel dönüşüm alanından faydalanan Gülsa İnşaat - Bay Yapı, Kartal sahilde Rahmanlar ve Atalar'da yapmayı planladıkları 2 proje için de yine kentsel dönüşüm bölgesini kullanacak. 


Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş, "Konutta trend yeniden şehir içi ama şehir içinde sorunsuz arazi kalmadı. Bu yüzden kentsel dönüşüm alanlarını kullanıyoruz" dedi. 


7080 metrekare arsa alanı üzerinde 35 bin metrekare inşaat alanına sahip Adalar manzaralı projede; 1000 metrekare sosyal tesis, 5 bin metrekare de yeşil alan bulunuyor. 


Mimarisi Ömer Çamoğlu'na ait Gökdeniz Kartal'da toplam 204 konut yer alıyor. 80 tanesinin hak sahiplerine ait olacağı projede 124 daire satılabilir durumda. Esentepe Mahallesi'nde 70 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projede gelir hedefi ise 90 milyon lira. Şubat 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje, 26 katlı 2 bloktan oluşuyor. $u ana kadar yüzde 15'i satılan projenin fiyat ve ödeme koşullarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Satıcı, Gökdeniz Kartal'da geçerli olan avantajlı fiyat ve ödeme planlarının ay sonu itibariyle güncelleneceğini belirtti. 


Satıcı, 48 ay sıfır faiz fırsatı sunacaklarını ayrıca anlaşmalı bankalarda kredileri yüzde 0.80'de sabitleyeceklerini söyledi. Projede fiyatların 316 bin lira ile 958 bin lira arasında değişiyor. 


Milliyet 


Geri Dön