19 / 04 / 2024

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı Kartal'da yeni projeye başlayacak!

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı Kartal'da yeni projeye başlayacak!

Kartal'da konut projeleri geliştirmek için yola çıkan Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı, Gökdeniz Kartal 'dan sonra bölgede yeni projeler geliştirmeye hazırlanıyor. Gökdeniz Kartal projesinin iyi bir referans olduğu belirtildi.



Konuyla ilgili konuşan Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş, "Kartal'ı yeniden inşa etmeye talibiz. Hâlihazırda inşaatı ve satışı devam eden Gökdeniz Kartal projemiz, bölge halkına iyi bir referans oldu" dedi. 


Görüşmeler sürüyor!

Haftada neredeyse 10 farklı kişiyle arsa görüşmesi yaptıklannı sözlerine ekleyen Ertaş, "Bölgede kısa sürede güven oluşturduk ve en çok tercih edilen firmalardan biri olduk. 2015 yılında yine Kartal'ın farklı lokasyonlarında projeler hayata geçireceğiz. Sahil kesimiyle ve 5 bin metrekarenin üzerinde olan arsalarla yakından ilgileniyoruz" diye konuştu. 


Yüzde 25'i satıldı!

Ortaklığın Gökdeniz Kartal projesinde başlayan 52 ay sıfır faiz kampanyasının projedeki satışları hızlandırdığına değinen Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Satıcı ise, projede şu ana kadar yüzde 25 oranında satış yapıldığının altını çizdi. Cazip ödeme koşullanyla satış yaptıklannı söyleyen Satıcı, projenin söz verilen tarihten erken tamamlanabileceğinin sinyallerini verdi. 


Posta


Geri Dön