28 / 03 / 2024

Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı Kartal’da dönüşüme talip!

Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı Kartal’da dönüşüme talip!

Kartal’da dönüşüme talip Gökdeniz Kartal projesini hayata geçiren Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı, yeni projeler için çalışmaya hız verdi. Ortaklık, dönüşüm projeleri için talep topluyor.



KARTAL’DA nitelikli konut projeleri geliştirmek için yola çıkan Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı, bölgede arsası olan kişiler tarafından yoğun ilgi görüyor. Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa ettiği Gökdeniz Kartal projesi ile dikkat çeken Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı, bölgede yatırıma devam edecek. Gökdeniz Kartal’ın hızlı ilerleyen inşaat çalışmaları ve kısa sürede elde ettiği satış grafiği, arsası olanları ortaklığa yönlendiriyor. Özellikle kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde talep topladıklarını belirten Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş, “Kartal’ı yeniden inşa etmeye talibiz. Hâlihazırda inşaatı ve satışı devam eden Gökdeniz Kartal projemiz, bölge halkına iyi bir referans oldu. Haftada neredeyse 10 farklı kişiyle arsa görüşmesi yapar hale geldik. 2015 yılında yine Kartal’ın farklı lokasyonlarında projeler hayata geçireceğiz. Sahil kesimiyle ve alanları 5 bin metrekarenin üzerinde olan arsalarla yakından ilgileniyoruz” diye konuştu. Satış hızlandı Gökdeniz Kartal’da başlayan 52 ay sıfır faiz kampanyasının projedeki satışları hızlandırdığına değinen Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Satıcı ise projede şu ana kadar yüzde 25 oranında satış yapıldığının altını çizdi. Satıcı, hızlı bir şekilde ilerleyen projenin söz verilen tarihten erken tamamlanabileceğinin sinyallerini verdi. Gökdeniz Kartal’da fiyatlar, 332 bin lira ile 831 bin lira arasında değişiyor


KARTAL’DA nitelikli konut projeleri geliştirmek için yola çıkan Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı, bölgede arsası olan kişiler tarafından yoğun ilgi görüyor. Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa ettiği Gökdeniz Kartal projesi ile dikkat çeken Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı, bölgede yatırıma devam edecek. Gökdeniz Kartal’ın hızlı ilerleyen inşaat çalışmaları ve kısa sürede elde ettiği satış grafiği, arsası olanları ortaklığa yönlendiriyor.


Özellikle kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde talep topladıklarını belirten Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş, “Kartal’ı yeniden inşa etmeye talibiz. Hâlihazırda inşaatı ve satışı devam eden Gökdeniz Kartal projemiz, bölge halkına iyi bir referans oldu. Haftada neredeyse 10 farklı kişiyle arsa görüşmesi yapar hale geldik. 2015 yılında yine Kartal’ın farklı lokasyonlarında projeler hayata geçireceğiz. Sahil kesimiyle ve alanları 5 bin metrekarenin üzerinde olan arsalarla yakından ilgileniyoruz” diye konuştu.


Satış hızlandı


Gökdeniz Kartal’da başlayan 52 ay sıfır faiz kampanyasının projedeki satışları hızlandırdığına değinen Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Satıcı ise projede şu ana kadar yüzde 25 oranında satış yapıldığının altını çizdi. Satıcı, hızlı bir şekilde ilerleyen projenin söz verilen tarihten erken tamamlanabileceğinin sinyallerini verdi. Gökdeniz Kartal’da fiyatlar, 332 bin lira ile 831 bin lira arasında değişiyor.



Vatan


Geri Dön