19 / 04 / 2024

Gülşah Alkoçlar inşaatçılığa girdi!

Gülşah Alkoçlar inşaatçılığa girdi!

İnşaat sektörü Seba İnşaat ve Alkoçlar Ailesinin katılımı ile yeni bir şirket daha kazandı.Hülya Koçyiğit’in kızı Gülşah Alkoçlar ve eşi Ender Alkoçlar da yönetim kurulu üyesi olarak gör



İnşaat sektörü Seba İnşaat ve Alkoçlar Ailesinin katılımı ile yeni bir şirket daha kazandı. Engason Turizm, Ender Alkoçlar, Gülşah Alkoçlar, Seba Vadi İnşaat, Ali Engin Keçeli, Korkut Nedim Keçeli ve Ahmet Keçeli tarafından kurulan şirketin yönetim kurulu başkanlığını Ali Engin Keçeli üstlenirken Hülya Koçyiğit’in kızı Gülşah Alkoçlar ve eşi Ender Alkoçlar da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.Alkoçlar ile Seba İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret AŞ adı altında kurulan şirket, 2 milyon TL sermayeye sahip.
ABC Yolu Seba Home Sitesi No.4/1 İstinye adresinde kurulan şirketin ana sözleşmesinin imzalanması ve İstanbul Ticaret Odası‘na kaydı 15 Ekim 2010 tarihinde gerçekleşti.

Her türlü turistik tesis, otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri  ve ören yerleri gibi turistik tesis kurmak için harekete geçen şirket,aynı zamanda  ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri de gerçekleştirecek.Şirketin yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Engin Keçeli dahaönce Cevahir Alışveriş Merkezi'nde kurulan dev sinema kompleksine 6 buçuk milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirmişti. Geçtiğimiz yıl kardeşi Korkut Nedim Keçeli ve Fikret Kaya ile birlikte 5 milyon TL sermayeyle Seba Ulus İnşaat Sanayi AŞ isimli ortak gayrimenkul şirketi daha kuran Engin Keçeli’nin bu şirketi de Seba Home Sitesi'ndeki merkezinde faaliyet gösteriyor.


Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com
 
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Basında yer alan diğer haberler:

Hülya Koçyiğit’in kızı Gülşah Alkoçlar inşaatçılık yapacak
Sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit’ın kızı Gülşah Alkoçlar ve damadı Ender Alkoçlar Seba İnşaat ile birlikte kurulan yeni bir firmaya sembolik oranda ortak olurken yönetim kurulunda da üye olarak görev aldı.

İnşaat sektörü Seba İnşaat ve Alkoçlar Ailesinin katılımı ile yeni bir şirket daha kazandı. Engason Turizm, Ender Alkoçlar, Gülşah Alkoçlar, Seba Vadi İnşaat, Ali Engin Keçeli, Korkut Nedim Keçeli ve Ahmet Keçeli tarafından kurulan şirketin yönetim kurulu başkanlığını Ali Engin Keçeli üstlenirken Hülya Koçyiğit’in kızı Gülşah Alkoçlar ve eşi Ender Alkoçlar da yönetim kurulu üyesi olarak şirkette görev yapacak. Alkoçlar ile Seba İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret AŞ adı altında kurulan şirket, 2 milyon TL sermayeye sahip olurken şirket adresi ABC Yolu Seba Home Sitesi İstinye olarak gösterildi. Şirketin ana sözleşmesinin imzalanması ve İstanbul Ticaret Odası’na kaydı ise 15 Ekim 2010 tarihinde gerçekleşti.
Firmanın ticari faaliyet olarak her türlü turistik tesis, otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri ve ören yerleri gibi turistik tesis kuracağı açıklandı. Şirket ayrıca ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri de gerçekleştirecek.
Şirketin yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Engin Keçeli daha önce Cevahir Alışveriş Merkezi'nde kurulan dev sinema kompleksine 6 buçuk milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirmişti. Geçtiğimiz yıl kardeşi Korkut Nedim Keçeli ve Fikret Kaya ile birlikte 5 milyon TL sermayeyle Seba Ulus İnşaat Sanayi AŞ isimli ortak gayrimenkul şirketi daha kuran Engin Keçeli’nin bu şirketi de Seba Home Sitesi'nde faaliyet gösteriyor.

 


Geri Dön