26 / 04 / 2024

Gültav, inşaat sektörüne adım attı!

Gültav, inşaat sektörüne adım attı!

Çukurova Bölgesi'nde 1991 yılından bu yana yumurta sektöründe faaliyet gösteren Gültav Yumurta, inşaat sektörüne de giriş yaptı. Akif Gültekin Yapı İnşaat firması Adana'da projelere imza atmaya başladı...



Çukurova Bölgesi'nde 1991 yılından bu yana yumurta sektöründe faaliyet gösteren Gültav Yumurta, inşaat sektörüne de giriş yaptı. Şirket, Gültav Yönetim Kurulu Başkanı Akif Gültekin'in adını taşıyan "Akif Gültekin Yapı İnşaat" firması ile Adana'da projelere imza atmaya başladı. 


Akif Gültekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Akif Gültekin, "Şu anda firmalar bulundukları sektörden ve koldan daha farklı işlere yöneliyor. Bu, firmaların ömürlerinin uzaması ve kalıcılığının artması için risklerini yaymaları açısından ticaretin W getirdiği bir düzen. Globalleşen firmalara baktığımızda farklı iş kollarında faaliyet yaptıklarını görüyoruz" dedi. 


"Firmamız yumurta sektöründe var olmaya devam ederken farklı bir kol açıp inşaat sektörüne de yöneldi" ifadelerini kullanan Gültekin, "Bu alana girerken, gıda sektöründe yıllardır gösterdiğimiz çaba ve müşteri odaklı çalışma prensiplerimizi koruyarak, yaşam ve barınma konforunu üst seviyelere çıkarmak amacıyla daireler yapmayı planladık" diye konuştu. 


Dünya 



Geri Dön