26 / 04 / 2024

Gültav, inşaat sektörüne iddialı giriyor!

Gültav, inşaat sektörüne iddialı giriyor!

Gültav Yumurta, inşaat sektörüne de adım attı. Gültav'ın Yönetim Kurulu Başkanı Akif Gültekin'in adını taşıyan Akif Gültekin Yapı İnşaat firması, Adana'da yepyeni konutlarla birlikte yükseliyor.



Çukurova Bölgesi'ııde 1991 yılından beri yumurta sektöründe faaliyet gösteren Gültav Yumurta, inşaat sektörüne de adım attı. Gültav'ın Yönetim Kurulu Başkanı Akif Gültekin'in adını taşıyan Akif Gültekin Yapı İnşaat firması, Adana'da yepyeni konutlarla birlikte yükseliyor. 

Kuruldukları tarihten bu yana büyümeye devam eden Gültav, yumurta sektörünün yanı sıra inşaat sektöründe de faaliyet göstermeye başladı. Gültav, Adana'da Akif Gültekin İnşaat ile konut projeleri üretmeye başladı. 

Akif Gültekin İnşaat'm Yönetim Kurulu Başkanı Akif Gültekin, dünyada ve Türkiye'de firmaların risklerini yayma, büyüme ve geleceklerini teminat altına almak açısından farklı sektörlerde bulunmaya ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Şu anda gerek dünya üzerinde gerek Türkiye'de firmalar var oldukları sektörden ve koldan daha farklı işlere meyil ediyorlar. Bu, firmaların ömürlerinin uzaması ve kalıcılığının artması için risklerini yaymaları açısından ticaretin getirdiği bir düzen, globalleşen dünyamızda uzun ömürlü, köklü firmalara baktığımızda farklı iş kollarında faaliyet yaptıklarını görebiliriz" dedi. 

Gültav olarak Akif Gültekin adıyla inşaat sektörüne yöneldiklerini belirten Gültekin, "Bizim firmamız yumurta sektöründe var olmaya devam ederken farklı bir kol açıp inşaat sektörüne de yöneldi. İnşaat sektörüne girerken, gıda sektöründe yıllardır gösterdiğimiz çaba ve müşteri odaklı çalışma prensiplerimizi koruyarak bölgemiz sektöründe öncü bir firma olduğumuz gibi. ilk projemizde standart daire düşünmeyerek ve sektöre geriden başlamamak adına, artan insan ihtiyaçlarını ve müşteri taleplerini göz önünde bulundurarak, yaşam ve barınma konforunu üst seviyelere çıkarmayı amaçlayan bir konut projesi ile dai- / reler yapmayı planladık" diye konuştu.


Medya Yenigün


Geri Dön