25 / 04 / 2024

Gülten Özaydın Okul Öncesi Eğitim Birimi açıldı!

Gülten Özaydın Okul Öncesi Eğitim Birimi açıldı!

Esenyurt İbrahim Özaydın İlkokulu’na ek olarak yapılan Gülten Özaydın Okul Öncesi Eğitim Birimi düzenlenen törenle açılışı yapıldı, açılış törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci de katıldı...




Esenyurt İbrahim Özaydın İlkokulu’na ek olarak yapılan Gülten Özaydın Okul Öncesi Eğitim Birimi düzenlenen törenle açılışı yapıldı.

Açılış törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Levent Hasan Özen, Hayırsever İbrahim Özaydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreni protokol konuşmaları ile devam etti. İlk olarak söz alan İbrahim Özaydın İlkokul Müdürü Ahmet Kaplan, yeni bir eğitim birimine kavuşmanın mutluluğunu dile getirdi.

Okul Müdürü Ahmet Kaplan sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal söz alarak, okul öncesi eğitim birimini kazandıran hayırsever iş adamı İbrahim Özaydın’a ve eğitime her zaman destek olan İlçe Kaymakamı Ekrem İnci ile Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na teşekkür etti.

Açılış töreninde okul öncesi eğitim birimini kazandıran hayırsever işadamı İbrahim Özaydın,

“Çağdaş yaşama ulaşabilen ülkeler bunu eğitimi geliştirerek ulaşmışlardır. Eğitimsiz toplumlar bu dünyada varlıklarını devam ettirmeleri zordur. Mümkün olduğu kadar bizler bu okullarda çocuklarımız eğitime çok önem vermeliyiz. Bu konuda Esenyurt ’ta eğitime destek olan Sayın Kaymakam ve Sayın Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Törende son olarak söz alana Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci,

Kaymakam İnci, “ Esenyurt İstanbul’un en gözde tercih edilen ilçeleri arasında yer almaktadır. İlçemizde belediye başkanımızı büyük katkıları ile beraber ve hayırsever iş adamlarımızın katkılarıyla çok sayıda okul ve eğitim yuvası kazandırmaktayız. Önümüzdeki günlerde yeni okullarımızı Esenyurt’lu hemşerilerimize ve öğrencilerimizin hizmetine açmaya devam edeceğiz.” dedi.

Protokol konuşmaları ardından öğrenciler tarafından çiçek takdimi yapılarak miniklere yeni eğitim yuvasının açılış kurdelesi büyük bir coşkuyla kesildi. 

Toplam 3 sınıftan oluşan Gülten Özaydın Okul Öncesi Eğitim Birimi kurdele kesimi sonrasında protokol heyeti ve vatandaşlar tarafından gezilerek program sona erdi.   



Esenyurt Belediyesi


Geri Dön