16 / 04 / 2024

Gültepe 3. Etap TOKİ Konutları 'nın anahtar teslimi gerçekleşti!

 Gültepe 3. Etap TOKİ Konutları 'nın anahtar teslimi gerçekleşti!

TOKİ tarafından yapılan Gültepe 3. Etap Toplu Konutları 'nda hak sahipleri yeni evlerine kavuştu. 185 dairenin anahtar teslimi Altındağ Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü 'nde gerçekleşti.




 TOKİ tarafından yapılan Gültepe 3. Etap Toplu Konutları'nda hak sahipleri yeni evlerine kavuştu. 185 dairenin anahtar teslimi Altındağ Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü'nde gerçekleşti. Altmdağlı vatandaşlar, ramazan bayramına kısa bir süre kala çifte mutluluk yaşadı. 

500'e yakın gecekondunun yıkılmasıyla kurulan Gültepe 3. Etap TOKİ, yeni sahiplerine kapılarını açtı. Yaklaşık 76 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Gültepe 3. Etap TOKİ'de tam 185 aile yeni bir hayata merhaba dedi. 19 blok ve 894 daireden oluşan Gültepe 3. Etap TOKİ'lerin 3 +1 ve 2 +1 modern evleri büyük beğeni topladı.

 

GECEKONDUDAN APARTMANA 

Gültepe 3. Etap TOKİ'den anahtarına kavuşan Halis Bayramhan, Altındağ'daki değişimden kendilerinin de etkilendiğini ve bir apartman dairesi sahibi olduklarını söyledi. Bayramhan, bölgede kentsel dönüşümün devam etmesi gerektiğini vurguladı, "Bu dönüşüm projeleri hem Altındağ için hem de Altındağlılar için hayırlı oluyor" dedi. Evlerine kavuşan Altmdağlı vatandaşlar, gecekondu bölgelerinde gerçekleştirilen başarılı toplu konut projeleriyle ilçenin bambaşka bir görünüme kavuştuğunu aktardı. 


HaberTürk Ankara


Geri Dön