20 / 04 / 2024

Gümüş Panorama Esenyurt daire fiyatları!

Gümüş Panorama Esenyurt daire fiyatları!

Firma: Uçar Group

Proje: Gümüş Panorama

Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Gümüş Panorama Esenyurt daire fiyatları 254 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede tüm dairelere Marmara Denizi ve Küçükçekmece gölü manzarası eşlik ediyor.



İstanbul Esenyurt'ta konumlandırılan Panorama Esenyurt projesi 21’i hotel apartments olan 991 daire, 34 ticari birim, 33 cadde mağazası, 30 dükkanlı bedestenden oluşuyor.


Gümüş Panorama Esenyurt Konutları'nda 1 oda 1 salon,  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.  Gümüş Panorama  Esenyurt Evleri'ne Marmara Denizi ve Küçükçekmece gölü manzarası eşlik ediyor.


Gümüş Panorama Esenyurt daire fiyatları!


Daire genişlikleri 65 metrekare ile 500 metrekare arasında değişen Gümüş Panorama Esenyurt daire fiyatları 254 bin TL'den başlayarak değişiyor. 


Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Gümüş Panorama Esenyurt projesi banka kredili ya da 36 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor.


Uçar Group imzasıyla hayata geçirilen Gümüş Panorama Evleri'nde daire sahiplerine sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar sağlanıyor. 


18 bin 693 metrekare alanda yükselen  Gümüş Panorama projesinin 2018 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 


E-5 ve TEM otoyollarının tam ortasında yer alan Gümüş Panorama Evleri 3. Havalimanı’na ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yoluna kısa sürede ulaşma imkanı sunuyor.



Gümüş Panorama Esenyurt daire fiyatları!



Tel: 444 0 691

Web: http://ucargroup.com/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön