25 / 04 / 2024

Gümüşhane Belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantıları sona erdi!

Gümüşhane Belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantıları sona erdi!

Gümüşhane Belediye Meclisinin Ocak ayı toplantıları sona erdi. Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında gerçekleştirilen toplantılara, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan ve Yazı İşleri Müdürü Hikmet Kaya katıldı.



Gümüşhane Belediye Meclisinin Ocak ayı toplantıları sona erdi. Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantılara, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan ve Yazı İşleri Müdürü Hikmet Kaya katıldı. Meclis toplantılarının son gününde sözleşmeli personel çalıştırılması, Spor İşleri Müdürlüğü'nün görev ve çalışma yönetmeliğinin değiştirilmesi, Eskibağlar Mahallesi'nde yapılacak olan Sevil Kullukçu muhtar evi yerinin tahsis edilmesi ve Hasanbey Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışması için Belediye Başkanı ve encümene yetki verilmesi hakkındaki gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda son olarak imar planı tadilatları ve imar planlarına yapıla itirazlar görüşüldü. Başkan Çimen, Meclis'in Ocak ayı gündemini de yoğun bir şekilde tamamladığını belirterek, meclis üyelerine teşekkür etti. 




Kuşakkaya Gazetesi






Haber Karadeniz'de İlk Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Gümüşhane Belediye Meclisi ocak ayı toplantıları sona erdi. Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan ve Yazı işleri Müdürü Hikmet Kaya ile Meclis üyeleri katıldı. Meclis toplantılarının son gününde sözleşmeli personel çalıştırılması, Spor İşleri Müdürlüğü'nün görev ve çalışma yönetmeliğinin değiştirilmesi, Eskibağlar mahallesinde yapılacak Sevil Kullukçu muhtar evi yerinin tahsis edilmesi ve Hasanbey mahallesinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışması için belediye başkanı ve encümene yetki verilmesi hakkındaki gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda, imar planı tadilatları ve imar planlarına yapılan itirazlar da görüşüldü. Çimen, Belediye Meclisi'nin ocak ayı gündemini de yoğun şekilde tamamladığını belirterek, katılımcılara teşekkür etti. 




Karadeniz'de İlk Haber


Geri Dön