26 / 04 / 2024

Gümüşhane Meclisi imarı masaya yatırdı!

Gümüşhane Meclisi imarı masaya yatırdı!

İl özel İdaresi ve Milli Eğitim Müdürlüğü bütçelerine yapılan ödenek aktarmalarının yanısıra Köse ve Kürtün ilçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetine hayırsever vatandaşlar arasından üye seçimi de yapıldı.



4 Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin geçtiğimiz pazartesi günü başlayan aralık ayı toplantıları devam ediyor Meclis toplantı salonunda Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan'ın da katıldığı toplantının oturumunda beş madde görüşüldü. Toplantıda, İl özel İdaresi ve Milli Eğitim Müdürlüğü bütçelerine yapılan ödenek aktarmalarının yanısıra Köse ve Kürtün ilçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetine hayırsever vatandaşlar arasından üye seçimi de yapıldı. İlçelerin İl Genel Meclisi üyelerinin teklifi üzerine Köse'de Necmi Aygün, Sait Sunay, Kürtün'de Cafer Kabadayı, Mustafa Narin ve Kemal Bedir vakıf mütevelli heyetine oy birliğiyle seçildi. 


PLAN KABUL EDİLDİ 


Son kanuni düzenlemeyle kapatılan beldeler arasında yer alan Köse İlçesi'ne bağlı Salyazı Köyü'ndeki iki taşmmazın köy muhtarlığına tahsisi teklifi de kabul edilirken, Tekke Köyü sınırlarında bulunan eski YİBO ve pansiyon alanının üniversite ve Yurt-Kur'a devri için gereken imar planı da İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edildi. 

Toplantıda ayrıca İl özel İdaresi'nin stratejik plana göre hazırlanan 2014 yılı performans planı da oy birliğiyle kabul edildi. 


Karadenizde Son dakika


Geri Dön