26 / 04 / 2024

Gümüşhane Şiran Belediyesi'ne yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Gümüşhane Şiran Belediyesi'ne yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Son yıllarda büyük dönüşüm içerisindeki Gümüşhane'nin en büyük ikinci ilçesi Şiran'da yeni Belediye Hizmet Binası işi için sözleşme imzalandı. 3,2 milyon liraya mal olacak hizmet binası 500 metrekare üzerinde 4 katlı olacak şekilde planlandı.



Son yıllarda büyük dönüşüm içerisindeki Gümüşhane'nin en büyük ikinci ilçesi Şiran'da yeni Belediye Hizmet Binası işi için sözleşme imzalandı. KDV dahil yaklaşık 3,2 milyon liraya mal olacak hizmet binası 500 metrekare üzerinde 4 katlı olacak şekilde planlandı. 


Bünyesinde kapalı otopark ve ayrıca 500 metrekare üzerine kültür merkezini de barındıran hizmet binası bir yılda tamamlanacak. 

Mevcut Belediye binasının yanındaki alana yapılacak olan hizmet binasıyla ilgili yüklenici firma Berkhan İnşaat temsilcisi Orhan Dabağ'la makamında sözleşmeyi imzalayan Belediye Başkanı Altıparmak, göreve geldikleri günden beri kanalizasyon, temiz su arıtma, pis su arıtma, dere ıslahı, konut yapımı, parklar ve sosyal donatıları büyük oranda tamamladıklarını belirterek, hiç hız kesmeden bu hizmetlere devam edeceklerini söyledi. 


Altıparmak, ilçede yapılacak olan kentsel dönüşüm ve yeni sanayi sitesinin hazırlıklarını da yaptıklarını en kısa zamanda çalışmalara başlayacaklarını sözlerine ekledi. 


Kelkit Gündem


Geri Dön