19 / 04 / 2024

Gümüşlük Gizli Vadi Evleri'nde 135 bin TL'ye! Son 10 daire!

Gümüşlük Gizli Vadi Evleri'nde 135 bin TL'ye! Son 10 daire!

Yıllardır tatile para harcamaktan yorulup kendini tatilde de evinde hissetmek isteyenler ve özellikle Bodrum aşığı olanlar için Bodrum'da `ev'lenmenin tam zamanı geldi



Propa İnşaat'ın, yerli ve yabancı turistlerin gözde tatil mekânı Gümüşlük'teki projesi Gizli Vadi Evleri'nde 36 daireden geriye sadece 10 ev kaldı. Üstelik hepsi muhteşem deniz manzaralı ve tamamı bitmiş, hemen teslim konutlar yaza özel indirim kampanyası ile 135 bin TL'den satışa sunuluyor. Size kalan sadece eşyalarınızı alıp yerleşmek ve Bodrum'un tadını çıkarmak...
 
Propa İnşaat'ın, Bodrum'da bir ev sahibi olmayı çok isteyen, ancak bu hayalini gerçekleştiremeyenler için uyguladığı çok özel kampanya kapsamında evler 135 bin TL sabit fiyatla satışa çıkıyor. Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, Bodrum'un yıldızı parlayan şirin beldesi Gümüşlük'e sadece birkaç dakika mesafede bulunan Çukurbük mevkiinde konumlanan Gizli Vadi Evleri'nde, yüzde 50 peşin ve geri kalanı için vade farksız 12 ay vade imkânı sunduklarını açıkladı. İsteyenlerin hemen konut kredisi de kullanabileceğini ifade eden Özçiçek, bu kampanyanın Bodrum'da ev sahibi olmak için gerçek bir fırsat olduğuna dikkat çekti.
 
Gümüşlük'te tam panoramik deniz ve adalar manzaralı Gizli Vadi Evleri, 18 adedi çatı teras kullanımlı penthouse, 18 adedi ise özel bahçe kullanımlı 2'şer katlı toplam 36 daireden oluşuyor.  Yüzme havuzu, otoparkı ve güvenliği olan siteye ulaşım da çok kolay. Son 10 evin tümü bahçeli dairelerden oluşuyor. Her evin kendine ait 150 metrekare bahçesi bulunuyor. Salon ve mutfaktan eşsiz deniz manzarasına ve doğaya açılan evler, doğayla içiçe bir yaşam sunuyor.
 
Artık tatilinizi evinizde geçirmek ve geleceğe dönük kârlı bir yatırım yapmak için Gizli Vadi Evleri'ndeki özel kampanyadan yararlanmak istiyorsanız, 0212 347 02 89 numaralı telefondan ve www.propa.com.tr web sitesinden Propa İnşaat'a ulaşabilirsiniz.

Geri Dön