28 / 03 / 2024

Gün Aş İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Aş İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Aş İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Güneş, Muhlis Aşçı tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Eylül'de Küçükçekmece'de kuruldu.



Gün Aş İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Güneş, Muhlis Aşçı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de kuruldu.


Gün Aş İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Seramik: Seramikten mamul her türlü küvetler, hidromasajlı küvetler, banyo kabinleri, duş kabinleri, pisuvarlar, klozetler, lavabolar, eviyeler ve yapı malzemeleri gibi bahsi geçen her türlü seramiğin toptan ve perakende alım satımı, imalatı ithalat ve ihracatı yapmak. Her türlü seramik malzemeleri alım satımı yapan firmalardan bayilik yapmak.  2- İnşaat: Yurt içinde ve yurt dışında mesken, işyeri, fabrika, konut, sosyal konut inşaatları yapmak, bunları gerçekleştirmek için arsa, tarla, bahçe ve eski bina almak, binayı yıktırmak, imar planını yaptırmak, parselasyon ve projesini yaparak üzerine inşaat yapmak, bir kısmını veya tamamını parseller halinde satmak veya konut ve işyeri yaparak satmak, yürürlükte yönetmeliklere uygun olarak tarihi binaların restorasyonunu ve rekonstrüksiyonunu yapmak, özel ve tüzel kişiler (Kamu tüzel kişileri hariç) taahhütlerde bulunmak, taahhütlerini yerine getirmek; bu amaçla gerekli ortaklık ve konsorsiyumları oluşturmak. Ayrıca her türlü park ve bahçe çevre düzenlemesi yapmak. İnşaat malzemelerinin ve özellikler tuğla, kiremit, asmolen, ateş tuğlası, kum, çimento alım satımı imalatı ithalat ve ihracatını yapmak.  3- Gıda: Her türlü gıda maddelerinin toptan ve perakende alım satımı imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. 4- Emlak alım satımı komisyonculuğu yapmak. 5- Tekstil: Tekstil ve giyim ürünlerinin deri, deriden yapılmış mamullerin her nevi pamuklu yünlü iplikli suni sentetik, plastik maddeler, iplik ve bunların karışımından mamul olan ham bez ve kumaşlar ve her türlü tekstil malzemeleri alım satımı yapmak.



Geri Dön