20 / 04 / 2024

Günaydın Et, Bodrum Palmarina'da 50. şubesini açacak!

Günaydın Et, Bodrum Palmarina'da 50. şubesini açacak!

Bostancı'da üç ortak tarafından kurulan Günaydın Et, gerek AVM ve gerekse caddelerdeki büyüme performansı ile dikkat çekti. Doğuş ve Azeri işadamı Mübariz Mansimov'un ortak girişimi ile stratejik işbirliği anlaşmasına varıldı...



Günaydın Et, son yılların restoran sahasındaki en etkin kuruluşlarından biri. Bostancı'da üç ortak tarafından kurulan Günaydın Et, gerek AVM ve gerekse caddelerdeki büyüme performansı ile dikkat çekti. Pek çok grup ortaklık teklifi yaptı, sıkı görüşmeler oldu. 


Ekonomist'in de yazdığı şekli ile Doğuş ve Azeri işadamı Mübariz Mansimov'un ortak girişimi ile stratejik işbirliği anlaşmasına varıldı. 


Anlaşmaya göre Günaydın'ın yüzde 70'i iki ünlü işadamına geçecek. İcrai faaliyetler, yüzde 30 hisse ile hareket edecek olan Günaydın'ın kurucuları tarafından yönetilecek. Taraflar bu anlaşmanın yurtiçinde ve yurtdışında daha fazla büyümek ve Günaydın'ın bir dünya gıda devi olması yönünde atılan bir işbirliği adımı olduğunu vurguluyor. 


Talipli tarafın Günaydın üzerindeki incelemesi sürüyor. Bu inceleme bir yıl kadar sürecek. İlk etapta önümüzdeki temmuz ayında kumculara bir ön ödeme yapılacak. 


Bu arada şirketin işbirliği adımının ardından ilk ortak meyvesi de Bodrum Palmarina Marinası'nda kurulan Günaydın Restoran ile ortaya konuyor. 300 metrekarelik, içinde açık alanı da banndıran bir mekanda kurulan bu şube aynı zamanda şirketin 50'nci şubesi olacak. Palmarina Günaydın F.t'te önemli bir yenilik de yaşama geçirilecek, işletme ilk kez çocuk restoranını ve dolayısı ile menüsünü Palmarina'da devreye alacak. 



EKONOMİST


Geri Dön